Жорстоким убивцям дівчини на околиці Харкова обрали запобіжний захід

Жорстоким убивцям дівчини на околиці Харкова обрали запобіжний захід

Суд відправив обох підозрюваних за ґрати.

Під Харковом затримали двох чоловіків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві 25-річної Анастасія Слухової тиждень тому. Її обгоріле тіло знайшли в каналізаційний трубі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Минулої суботи дівчина вийшла з дому і не повернулась. Уже наступного дня її знайшли мертвою в каналізаційній трубі біля водойми на околиці Харкова. Обгоріле жіноче тіло лежало у трубі, труп у хащах виявила пенсіонерка, яка вигулювала собаку. Слідчі не сумніваються: загиблу спалили саме тут, адже на трубі чорна кіптява, а неподалік знайшли запальничку. Вогонь сильно спотворив тіло, тож ідентифікували Настю лише за чотири дні. "Повідомили матері, вона тільки за хрестиком упізнала", - кажуть сусідка загиблої Поліна. 

Двох чоловіків у Харкові підозрюють в убивстві подруги заради телефона

Двох чоловіків у Харкові підозрюють в убивстві подруги заради телефона

Анастасія жила з батьками у невеличкому селищі під Харковом. Вона незаміжня, заробляла шиттям одягу, сусіди про дівчину та її родину поганого не кажуть: "Спокійна. Тиха дитина. Працювала, домом займалася, завжди лад наводила – килими повиносить, подушки сушить". Батьки досі не можуть оговтатися від шоку.

У селищі Пісочин під Харковом копи затримали двох підозрюваних – це друзі вбитої. До одного з них у гості Настя поїхала напередодні загибелі. 30-річного підозрюваного поліцейські заводять до судової зали, на його обличчі невелика подряпина – це під час затримання він намагався тікати. Чоловік уже має кримінальне минуле – сидів за крадіжки. Того дня він, Настя та ще один їхній приятель випивали, потім повели дівчину до озера, там повалили на землю і перерізали горло розбитою пляшкою, перетягли труп до чагарників і спалили. Свої вчинки виправдовують впливом алкоголю і бажанням забрати телефон, бо один із убивць свій загубив.

Інший підозрюваний теж був підсудним, зараз виправдовується: "Вбивав мій товариш, я тільки спостерігав за тією картиною, і все". Прокуратура просить суд узяти обох під варту без права внесення застави. "Можуть переховуватись від органів досудового розслідування, усвідомлюючи покарання", - пояснив прокурор Дмитро Богатирьов. Суддя вирішує заарештувати підозрюваних на два місяці. За скоєний злочин душогубам може світити до довічного ув'язнення.

Кореспондентка ТСН Юлія Семененко

Повʼязані теми:

Наступна публікація