Журнал Новое время та рух Здійсни мрію презентують спецвипуск "Мрії заради життя"

Журнал Новое время та рух Здійсни мрію презентують спецвипуск "Мрії заради життя"

Колекційний випуск журналу Новое время присвячено мріям.

Напередодні Всесвітнього дня бажань #WorldWishDay у продаж надійде колекційний випуск журналу Новое время – “Мрії заради життя”. Досягнення, винаходи, щастя і майбутнє починаються з мрії. Вона зцілює, допомагає долати життєві випробування, розкриває таланти. Сучасний світ потребує мрійників!

Експерт цього видання – благодійний проект Фонду "Ти не один" Здійсни мрію.

На обкладинці номеру ви побачите малюнки дитячих мрій, зібрані з усієї України в турі #моядитячамрія, символічно розташовані у формі тунелю, що веде до світла.

У цьому випуску читайте про єдине в країні дослідження дитячих мрій, а також практичні рекомендації від психологів і вчителів, щоб навчитися мріяти, не обмежуючи себе. Джамала та Monatik поділяться своїми історіями та порадами, як надихатися і досягати великої мети.

Фахівці, бізнесмени, волонтери, підлітки розкажуть, чому важливо мріяти без меж і чому мрії стали частиною освіти в успішних країнах, як кожен з нас може стати чарівником, а також про що мріють діти сьогодні. Фантазії дітей вражають: перевтілення в принцесу, зустріч зі справжнім драконом, підняття на велику гору, створення гри для телефонів, покататися на супермобілі та інші.

Куратори проекту і телеведучі 1+1 media Лідія Таран та Олександра Лобода поділяться історіями здійснення мрій дітей, які додають сил та енергії боротися зі стресами та хворобами.

Спецвипуск "Мрії заради життя" буде розповсюджуватися з основним номером журналу Новое время, який надійде в продаж 18 квітня. Меценатом випуску став Альфа Банк Україна. А презентація номера відбудеться 24 квітня в СЕО club.

Наступна публікація