Зіркові ведучі ТСН повернулися до шкіл і провідали улюблених учителів

Зіркові ведучі ТСН повернулися до шкіл і провідали улюблених учителів

Фото: ТСН

Педагоги були приємно вражені увагою відомих вихованців.

Поки школярі відпочивають від навчання, за парти повернулися ведучі ТСН Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька. Вони провідали улюблених учителів і відкрили деякі шкільні таємниці, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Тамара Дмитрівна не йме віри – Вітвіцька вперше за 20 років приїхала провідати класну керівницю. "Соломійка, ти, як завжди, любиш сюрпризи робити", - каже вона. Телеведуча зустріла також і першу вчительку та знайшла в рідному класі свої малюнки на парті. Соломія у школі не гналася за оцінками, але була винахідлива та щира. У маленькій дівчинці з великими очима вчителі, зізнаються, завжди бачили  потенціал. "Соломійка була лідер", - каже її класна керівниця. А колишня учениця пригадує, як висування її в старости було цілковитою несподіванкою. "Тамарі Дмитрівні вдавалося неймовірне: тримати дисципліну й водночас бути другом для учнів", - каже вона.

Ведучі ТСН повернулися до своїх шкіл та поспілкувалися з викладачами

Ведучі ТСН повернулися до своїх шкіл та поспілкувалися з викладачами

Вітвіцька зізналася, що свого часу вчителька була кумиром. "Я пам’ятаю, що Тамара Дмитрівна була для нас а-ля еталон стилю. Така шкіряна спідниця сіра і така була дуже стильна. Ми на дискотеках танцювали, ми навіть рухи вивчали – повторювали", - пригадує вона. "Дивлячись на Соломію, в неї жести інколи мої. Думаю, ну щось в житті Соломія взяла від класного керівника", - відповідає вчителька.

У Києві на зустріч з улюбленою вчителькою поспішає Марічка Падалко, котра з собою прихопила молодших донечок. Маргарита Семенівна 53 роки провела у школі – викладала англійську. Лише рік тому пішла на пенсію, але Маша і Катя з порогу отримують від неї завдання розповісти про маму іноземною мовою. Маргарита Семенівна зізнається, що Падалко була головною бунтаркою – у 6-му класі виступила проти радянщини і переконала однокласників відмовитися від піонерських краваток. Педагоги все чекали, коли діти отямляться, але ті натомість захопилися піснями Modern Talking.

Повернувшись до класу, учителька вперше за багато років говорить Марічці те, чого ніколи не казала: "У тебе є правильність, легкість, порядність, справедливість. Для ведучої це все дуже потрібно". Марічка додає, що всі ці якості перейняла від улюбленої вчительки. "Вона завжди була дуже справедлива. Прямолінійна, вимоглива, але справедлива. От я в житті за справедливість", - пояснила вона.

Кореспондент ТСН Марія Шевченко

Повʼязані теми:

Наступна публікація