Злива у Миколаєві: транспорт плавав у воді

Злива у Миколаєві: транспорт плавав у воді

Дощ перетворив вулиці на озера.

Чимало лиха негода накоїла напередодні у Миколаєві.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

За годину потужний дощ перетворив місто на озеро. На деяких вулицях вода стояла по пояс, у центрі під воду пішов навіть автобус.

Така велика кількість опадів у Миколаєві випадає вже втретє за місяць. Кожного разу міські ливнівки з водою не можуть впоратися. Раніше чиновники запевняли, що їх забила трава, яку напередодні скосили на узбіччях. Нині обіцяють за три тижні встановити додаткові колодязі.

Потужна злива із рвучким вітром пронеслася і Херсоном. Затопила вулиці, двори, а заодно автівки і громадський транспорт. Поки пасажири знімали на відео, як вода стояла просто у салоні - рятувальники витягали автобуси із водяних пасток.

Потужна злива затопила Миколаїв та Херсон

Потужна злива затопила Миколаїв та Херсон

Як повідомлялося, захід України потерпає від повеней, будинки та дороги затоплює, людей евакуюють. Після сильних опадів утворилися потоки, які розливаються та псують все на своєму шляху. Відомо вже про трьох жертв стихії. опади призвели до масштабних паводків у Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, та Закарпатській областях. Найскладніша ситуація на Прикарпатті та Буковині - там оголосили про "червоний" рівень небезпеки. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація