Упіймав і забив каменем: у Дніпропетровській області хлопчик жорстоко вбив кошеня

Упіймав і забив каменем: у Дніпропетровській області хлопчик жорстоко вбив кошеня

Фото: Pexels

9-річний хлопчик забив кота каменем, а потім закопав.

У Павлограді Дніпропетровської області 9-річнй хлопчик вбив кошеня. Він спіймав тварину і забив її каменем.

Про це розповіла у соцмережі власниця кошеняти Ксюша Заєнко.

"Мій кіт спав на вулиці грівся на сонці, хлопчик 9 років його зловив і забив камінням до смерті, після чого пішов додому взяв сміттєвий пакет, поклав його туди і закопав. Живе в гуртожитку №12", - розповідає жінка.

Вона додає, що те, як він знущався з кошеняти, бачили свідки - інші діти. Сама ж жінка повідомила, що написала заяву до поліції.

Користувачів у соцмережі дії дитини обурили, деякі вважають, що у ситуації, що склалася винні батьки хлопчика.

  • Я вважаю, що заходи повинні бути прийняті і до батьків, і до садиста, який це зробив, за кордоном за знущання з тварин садять до в'язниці, а тут реальний приклад, і є свідки, правильно, що пішла до поліції, нехай вживають заходів, покарати, обов'язково , це садист зростає, що з нього буде далі.
  • З дитиною треба працювати, батьки не виховали, не вчили любити і не дали любові, ось дитина і озлоблена на усіх. Злість зігнав (і так буде далі) на беззахисному кошеняті, потрібен психолог дитині.
  •  Дуже шкода кошеня, а так само шкода дитину. Я не думаю, що він просто так зробив швидше за все в родині біда.
  •  Якщо це син Тані, у якої троє дітей, то там все зрозуміло, він не потрібна дитина в родині. Постійний крик дітей, мати не дає раду з ними, реально шкода діток. Вітчим - алкаш, взагалі потрібно, щоб опіка зайнялася цими дітьми. Мати постійно кричить на них матами, вона не вміє розмовляти накше.  Думаю, ця жорстокість взялася у старшого не просто так !

Нагадаємо, що у Запоріжжі зоозахисники розшукують чоловіка, який віддав кота на поталу собакам. Шкуродер навмисно зробив так, аби тварини його пошматували.

Повʼязані теми:

Наступна публікація