"Суїцидальні думки мене не залишають". Опублікована переписка льотчика Волошина про проблеми з головою ОДА

Волошин про це писав своєму співбесіднику в Telegram.

29-річний військовий льотчик та виконувач обов'язків глави миколаївського аеропорту Владислав Волошин, який 18 березня покінчив життя самогубством, задумувався про цей вчинок ще кілька тижнів тому.

Зокрема, Волошин про це писав своєму співбесіднику в Telegram, передає місцеве видання "НикВести". 

«Дітей якось без батька неохота залишати. Хоча суїцидальні нахили, думки мене вже тиждень не залишають», - писав Волошин 21 лютого.

Також він ділився копіями доручень голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка, а також копією висновків перевірки Держаудитслужбою скандальних ремонтних робіт в аеропорту. Далі з листування видно, що Владислав Волошин хотів писати заяву на звільнення, але голова ОДА подовжив йому контракт.

«Я б уже звалив. Але за спиною 100 людей, які залишаться без роботи», - писав Волошин.

Нагадаємо, 18 березня, у Миколаєві у власній квартирі скоїв самогубство 29-річний військовий льотчик та виконувач обов'язків глави миколаївського аеропорту Владислав Волошин. Інформацію про самогубство підтвердили у місцевій поліції, однак прізвища самогубці не називали. За даними правоохоронців, його родина перебувала вдома, а постріл з кімнати почула дружина. Згодом ЗМІ повідомляли, що причинами самогубства Волошина можуть бути проблеми, що виникли в ході ремонту аеропорту

Повʼязані теми:

Наступна публікація