ЗМІ опублікували відео з нібито Димінським за кермом Mercedes незадовго до смертельної ДТП

ЗМІ опублікували відео з нібито Димінським за кермом Mercedes незадовго до смертельної ДТП

Петро Димінський / Фото: УНІАН

Кадри зроблені за 40 хвилин до аварії. 

Сайт Zaxid.net опублікував відео з камер спостереження, на якому за кермом Mercedes S 65 AMG у день смертельної аварії сидить чоловік,  який може виявитися бізнесменом Петром Димінським.

Редакція запросила відео з камер, аби простежити маршрут пересування кортежу Димінського. На запису видно, що кортеж виїхав від Львівської ОДА, де розташований офіс ФК "Карпати", о 14:29. За кермом автомобіля Mercedes сидів чоловік у білій сорочці з коротким рукавом.  О 14:32 вказане авто та позашляховик супроводу Lexus проїхали площею Торговою, поблизу ринку "Добробут". Камери знову зафіксували за кермом Mercedes того самого чоловіка у білій сорочці. Журналісти відзначають, що в такій самій сорочці очевидці зняли на відео Петра Димінського на місці аварії.

Майже за 40 хвилин Mercedes із кортежу Петра Димінського потрапив у ДТП, внаслідок якої загинула 31-річна мешканка села Ямельня Наталія Тріла.

У Мережі засумнівались, що на цьому відео саме те авто, яке потрапило у ДТП. Нібито у розбитої машини інші диски на колесах та кузов має іншу форму. Однак сумнівів в тому, що саме автівка бізнесмена скоїла смертельний наїзд, немає. 

 

Винуватця ДТП за участі авто бізнесмена Петра Димінського визначать за ДНК

Винуватця ДТП за участі авто бізнесмена Петра Димінського визначать за ДНК

Нагадаємо, 18 серпня автомобіль відомого львівського бізнесмена став учасником аварії, в результаті якої загинула молода жінка. ЗМІ писали, що Димінський був присутній на місці аварії. Очевидці аварії розповіли, що він закрився в позашляховику охорони, а охоронець бізнесмена - Андрій Борщ - заявив, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG - машини, яка врізалася в інший автомобіль.

23 серпня Петра Димінського викликали  на допит. О 10.00 він мав прийти до слідчого управління Нацполіції у Львівській області. Проте бізнесмен не з'явився. Нардеп Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що Димінський приватним літаком полетів до Женеви.

Повідомлялося, що за кермом автомобіля нібито був водій бізнесмена – Андрій Борщ, однак згодом правоохоронці заперечили цю інформацію.  

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація