ЗМІ озвучили ймовірну причину самогубства відомого льотчика з Миколаєва

ЗМІ озвучили ймовірну причину самогубства відомого льотчика з Миколаєва

Фото: УНІАН

За словами товаришів по службі, Владислав Волошин був людиною дуже вразливою.

Причинами самогубства виконуючого обов'язки директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислава Волошина можуть бути проблеми, що виникли в ході ремонту аеропорту.

Про це «Новинам-N» на правах анонімності повідомив один з працівників аеропорту.

За словами джерела, ситуація з ремонтом в аеропорту залишається складною — передовсім, через проблеми у системі фінансування. Залишається невирішеним питання із заборгованістю за вже виконані роботи ВАТ «Жилпромстрой-8» на суму понад 20 мільйонів гривень.

Одна з миколаївських фірм виграла тендер на здійснення електромонтажних робіт в аеропорту на велику суму — близько 60 мільйонів гривень. Фірма отримала передоплату в сумі 10 мільйонів і виконала більшу частину робіт. Однак нібито надійшла вказівка, мовляв, більше грошей підряднику не платити, а укласти договір з іншою фірмою.

Разом з тим, проінформоване джерело в Миколаївській облдержадміністрації категорично спростувало історію з електромонтажними роботами і 60 мільйонами гривень.

За словами товаришів по службі з 299-ї бригади тактичної авіації, Владислав Волошин був людиною дуже вразливим, з підвищеним почуттям справедливості.

У Владислава Волошина залишилася дружина і двоє малолітніх дітей.

Нагадаємо, що ім'я українського льотчика стало відомим далеко за межами України після того, як у 2014 році в ряді російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що саме він на штурмовику Су-25 збив малайзійський «Боїнг» на Донбасі. Пізніше ця інформація була спростована.

Нагадаємо, нещодавно у центрі Рівного застрелився чоловік. 33-річний самогубець вистрілив собі в голову із саморобного зброї. Місцеві ЗМІ писали, що в результаті інциденту чоловіка знесло півчерепа.

Повʼязані теми:

Наступна публікація