Зміни, гранти та освіта: Вища школа Media & Production "1+1 медіа" презентувала плани на 2018 рік

Зміни, гранти та освіта: Вища школа Media & Production "1+1 медіа" презентувала плани на 2018 рік

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Продовжуючи розвивати професійну медійну освіту в Україні, Вища школа Media & Production при "1+1 медіа" презентувала план роботи на 2018 рік.

Цього року проект проведе близько 28 навчальних курсів і майстер-класів, розширивши їх пул відповідно до вимог часу, даруватиме освітні гранти, має намір випустити понад 600 студентів та запустить програму, що дозволить викладачам-непрактикам медіапредметів в українських ВНЗ стати ближче до практичних реалій роботи в цій сфері.

"Наразі все більше студентів та випускників не задоволені якістю освіти у ВНЗ через застарілість навчальних програм, відсутність практичного досвіду у викладачів та невідповідність наданої інформації вимогам сьогодення. Саме тому вони свідомо шукають можливості для отримання сучасних знань та навичок, обираючи короткострокові прикладні курси, корпоративні університети та програми стажування. Адже це надає молодому фахівцю додаткової вартості на ринку праці та допомагає стати експертом, що буде затребуваним найкращими роботодавцями. Вища школа Media & Production – це освітній проект, що побудовано на практичному досвіді ведучих, медіаспеціалістів у сфері телевиробництва, сучасної журналістики і медіаменеджменту: унікальна експертиза ТСН, розважальні проекти медіагрупи та виробничі потужності "1+1 медіа" дають можливість студентам побачити на власні очі, як створюється телебачення та самостійно спробувати це на практиці", − зазначає Вікторія Гнап, керівник відділу розвитку та навчання "1+1 медіа".

Враховуючи, що сьогодні на ринку праці з’являється все більше нішевих професій, пов’язаних з медіа, окрім вже успішно запущених програм раніше, 2018 року у Вищій школі стартують курси зіркового менеджменту, режисерський апгрейд для TV (fiction- та non fiction), а також курс медіа-джетсеттерів.

"Для нас важливо йти в ногу з часом та готувати спеціалістів тих напрямків, що найбільш актуальні зараз. Це стосується як медіа, так і сфери комунікацій та піару. На жаль, про ці спеціальності поки не йде мова в жодній університетській програмі, що робить такі проекти, як Вища Школа "маст хевом" для кожного, хто пов’язує себе з медіа", − коментує Юрій Білокур, керівник Вищої школи Media & Production.

Також цьогоріч Вища школа активно розвиватиме напрям надання освітніх послуг для корпоративних клієнтів та восени вже вдруге проведе міжнародний курс для телевізійних продюсерів.

Початок реалізації запланованого розпочато з оновлення корпоративного сайту Вищої школи Media & Production, полегшена навігація та адаптивний дизайн якого допоможуть відвідувачам знайти необхідну інформацію про курси та послуги витрачаючи мінімум часу.

Нагадаємо, Вища школа Media & Production – це освітній проект групи "1+1 медіа", головною метою якого є забезпечити в Україні якісну медіаосвіту світового рівня. Пріоритетом у навчальній програмі є надання студентам практичного досвіду на власних виробничих потужностях компанії. За чотири роки діяльності випускниками Вищої школи стали понад 600 студентів, серед яких більше 150 спеціалістів приєдналися до #командинайкращих "1+1 медіа" або працюють в інших медіакомпаніях.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Наступна публікація