Зниклого у Криму харків'янина Стешенка досі не знайшли, адвокат написав заяву до поліції

Зниклого у Криму харків'янина Стешенка досі не знайшли, адвокат написав заяву до поліції

Востаннє Стешенко був у СІЗО Сімферополя, після чого він зник. / Фото: УНІАН

Чоловіка вивезли із СІЗО у невідомому напрямку.

Доля зниклого в окупованому Криму харків'янина Олександра Стешенка досі невідома, тож його адвокат Айдер Азаматов написав заяву про зникнення до російської поліції.

Про це він у п'ятницю, 27 квітня, заявив Крим.Реалії.

"Цю заяву я відправив поштою. Справа в тому, що, на жаль, при передачі на руки на наших примірниках ніяких відміток не ставлять", – сказав адвокат.

Нагадаємо, про зникнення Олександра Стешенка стало відомо 12 квітня – від правозахисників, до яких звернулась родина затриманого. Матір Олександра поскаржилася, що її син був затриманий прикордонниками РФ на КПВВ "Чонгар". За даними, отриманими від матері, Олександр їхав до Криму до знайомої, яку знає вже тривалий час. Раніше знайома проживала в Харкові, мати зниклого не підозрює подругу сина.

Крім того є інформація, що водій таксі прочекав хлопця на кордоні близько 4 годин, після до водія вийшов співробітник силових структур РФ, забравши речі з машини та сказав водієві не чекати. 

Майже через два тижні Олександра Стешенка знайшли у СІЗО Сімферополя. Але 24 квітня його вивезли із спецприймальника в Сімферополі в невідомому напрямку. З тих пір про долю харків'янина нічого невідомо. Російські силовики, які раніше повідомляли про його затримання, зараз заперечують це. 

Росію розкритикували за порушення прав людини в окупованому Криму

Росію розкритикували за порушення прав людини в окупованому Криму

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація