ЗНО-2020: основна сесія закінчується тестуванням з хімії

ЗНО-2020: основна сесія закінчується тестуванням з хімії

Фото: УНІАН

На тестування зареєструвалося 14 105 випускників шкіл. 

У п'ятницю, 17 липня, абітурієнти складатимуть останнє зовнішнє незалежне оцінювання з хімії. На тестування зареєструвалося 14 105 випускників шкіл. 

Позаду в майбутніх абітурієнтів ЗНО з десяти інших предметів, йдеться у сюжеті Сніданку з 1+1.

Слід зауважити, що хімію мають складати не тільки ті, хто хоче вчитися на стоматолога, медсестру, медичного психолога, фармацевта, біоінженера, а й ті, хто планує вступати у виш на спеціальність образотворче мистецтво.

Важливо знати, що усі учасники ЗНО можуть оскаржити свої бали. Але не пізніше ніж через п'ять днів після оприлюднення результатів. "Ми повністю перевіряємо і відкриту, і закриту частину тесту вручну з допомогою великої кількості експертів. Після цього буде апеляційне засідання, де ми розглядаємо роботу і вирішуємо, як її оцінити", - пояснила заступниця директора українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко. 

До слова, через карантин в усіх учасників тестування на вході до пункту складання будуть вимірювати температуру. Також кожному потрібно мати з собою маску. 

Як повідомлялося, цьогорічна сесія розпочалася 25 червня тестуванням з математики. На ЗНО зі всіх предметів зареєструвалася рекордна кількість учасників, а це майже 380 тисяч вступників.

Повʼязані теми:

Наступна публікація