ЗНО з математики 2020: з'явилися правильні відповіді на тест

ЗНО з математики 2020: з'явилися правильні відповіді на тест

Фото: УНІАН

Результат ЗНО абітурієнти дізнаються до 17 липня.

Правильні відповіді на тест ЗНО з математики основної сесії 2020 року опублікував Український центр оцінювання якості освіти через день після складання іспиту, 26 червня. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики оголосять до 17 липня.

Про це звітують на сайті УЦОЯО.

Загалом, сертифікаційна робота з математики налічувала 35 завдань різних форм. Зокрема, із вибором однієї правильної відповіді було 20 завдань, на встановлення відповідності вступники мали чотири завдання, дати коротку відповідь потрібно було у восьми завданнях і три питання було на розгорнуту відповідь.

Як зазначається, у процесі визначення результатів ЗНО за шкалою 100–200 балів буде встановлено поріг "склав/не склав" – мінімальний тестовий бал, на основі якого кожному учаснику, котрий подолав поріг "склав/не склав", буде визначено його рейтингову оцінку за шкалою 100–200 балів.

Випускники шкіл, які цьогоріч обрали математику для проходження ДПА у формі ЗНО, також отримають оцінку за шкалою 1–12 балів. У такому разі під час визначення результату буде використано тестовий бал, отриманий учасником за виконання завдань № 1–30, 33, 34.

Із правильними відповідями до завдань сертифікаційної роботи з математики можна ознайомитися за цим посиланням.

Зазначимо, що наступне ЗНО відбудеться 30 червня. Випускники будуть складати тест із української мови і літератури.

До слова, у 2020 році ЗНО з математики складали понад 152 тисячі абітурієнтів. Але 83 особи не допустили до пунктів тестування, з них 30 – через виявлення ознак гострих респіраторних захворювань. 

Як повідомлялося раніше, вступна кампанія до вищих навчальних закладів України у 2020 році триватиме від 1 до 22 серпня. У разі відсутності свідоцтва про освіту, абітурієнти зможуть подати електронні заяви про вступ, але із записом про замовлення свідоцтва. Сам оригінал документа про повну загальну середню освіту можна буде подати на початку навчання у ВНЗ. 

ЗНО з математики: майже 20% абітурієнтів не з'явилися на тестування

ЗНО з математики: майже 20% абітурієнтів не з'явилися на тестування

Повʼязані теми:

Наступна публікація