"Зняли люстри і збили золото": дружина Зеленського відверто розповіла, як вони облаштували будинок в "Конча-Заспі"

"Зняли люстри і збили золото": дружина Зеленського відверто розповіла, як вони облаштували будинок в "Конча-Заспі"

Фото: УНІАН

Переїзд у "Конча-Заспу", каже Олена Зеленський, був вимушений.

Дружина президента України Володимира Зеленського, перша леді Олена Зеленська, поділилася подробицями їхнього переїзду із багатоповерхівки в державну резиденцію "Конча-Заспа". Зокрема, після поселення у величезний будинок родина Зеленських зробила там невеличний ремонт, прибравши звідти деякі шикарні речі.

Про це Олена Зеленська розповіла в інтерв'ю журналу "Новое Время".

Зі слів дружини президента, їхня родина спершу дуже не хотіли переїздити на держдачу. Погодитися їм довелося, бо державній службі охорони у багатоквартирному будинку важче виконувати свої обов'язки.

"Це ж не будинок. Від перших днів служба охорони нас вмовляла, змушувала, благала переїхати в це місце, де вони зможуть виконувати свої функціональні обов'язки. Тому що в багатоквартирному будинку складно: там є сусіди, пропускний режим їм заважає. І держохорона не може повністю свою роботу виконувати. Ми довго пручалися, але все одно довелося переїхати", - поділилася Олена Зеленська.

Крім того, подружжя Зеленських дещо змінили стиль у будинку, бо "помпезність" їм була зовсім не до вподоби. Зокрема, президентська родина зняла розкішні люстри, збила золото та перефарбувала стіни в сірий колір. Також перша леді зізналася, що для їхньої сім'ї будинок надто великий і вони навіть не використовують всі кімнаті.

"Ми зняли ці люстри. Більше скажу: в деякі приміщення ми навіть не заходимо. Це величезний будинок, нашій сім'ї не потрібен такий великий. Збили золото, пофарбували (стіни. - Ред.) в сірий колір", - сказала Зеленська.

Вона додала, що звісно має у планах й мріє про власне житло і сподівається, що це коли-небудь здійсниться.

Як стало відомо, президент України Володимир Зеленський користується державною дачею на території резиденції "Конча-Заспа". Дача належить Державному управлінню справами. 

Нагадаємо, раніше глава держави Володимир Зеленський заперечив можливість свого переїзду до Офісу на Банковій, бо це, з його слів, може призвести до негативної реакції суспільства. 

Також Володимир Зеленський розповідав, про що мріє після роботи та чого просить у молитві до Господа.

Зеленський переїхав на дачу в Конча-Заспі

Зеленський переїхав на дачу в Конча-Заспі

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація