Зв'язали дитину і дружину: мер Броварів розповів подробиці нападу і назвав імовірну причину

Зв'язали дитину і дружину: мер Броварів розповів подробиці нападу і назвав імовірну причину

Фото: із соцмереж

Він заявив про політичний тиск та розправу.

Мер Броварів Ігор Сапожко, на якого напали вчора вночі, розповів подробиці. Злочинці зв’язали дитину та дружину чиновника, а його самого побили на їхніх очах.

Про це він написав у соцмережах.

За його словами, напад стався вчора о 21:30. П'ятеро озброєних чоловіків увірвались до будинку, де в цей час перебувала сім’я мера.

Потерпілі віддали всі заощадження, які були в домі, але вони все одно застосували силу до них. Після цього нападники влаштували в будинку погром і швидко зникли. На місце події прибули правоохоронці. Слідчі розпочали кримінальне провадження. Зловмисників розшукують, проводяться оперативні дії. 

"Переконаний, що це не просто грабіж з метою заволодіти майном. Я сприймаю цей факт як політичний тиск та розправу в чистому вигляді, з метою залякати та змусити мене зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів. Ми з командою пережили брудні технології "чорного" піару, потім почались обшуки в міській раді, "за вуха" притягували факти та порушували десятки кримінальних справ, які розсипалися одна за одною в процесі слідства. Коли ці методи тиску не подіяли, залишився один – фізична розправа наді мною та моєю родиною", - сказав Сапожко.

Він також додав, що не збирається знімати свою кандидатуру з виборів. "Попри жахіття, яке пережила моя родина, я хочу запевнити, що залякати мене не вдасться", - написав мер.

Нагадаємо, напередодні пізно ввечері в селі Гнідин під Києвом п'ятеро невідомих у масках і зі зброєю вдерлися до будинку Ігоря Сапожка. Нападники зв'язали всю родину і вкрали 10 тисяч доларів. Віталій Кличко, як голова Асоціації міст, звернувся до правоохоронних органів з проханням оперативно та відкрито розслідувати інцидент.

П'ятеро озброєних невідомих напали на мера Броварів та його родину і вкрали 10 тисяч доларів

П'ятеро озброєних невідомих напали на мера Броварів та його родину і вкрали 10 тисяч доларів

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація