"Звинувачує себе": побита жінка у поїзді "Маріуполь-Київ" розповіла про стан сина

"Звинувачує себе": побита жінка у поїзді "Маріуполь-Київ" розповіла про стан сина

Фото: із соцмереж

З хлопчиком працює психолог.

Киянка Анастасія Лугова, яку невідомий чоловік жорстоко побив та намагався зґвалтувати у потягу "Маріуполь-Київ", розповіла про свій стан.

За словами Анастасії, наразі їй боляче спати. Після операції на щелепі жінці вдягнули на шию спеціальний корсет.

Утім, найбільше Анастасію непокоїть стан її семирічного сина, який став свідком подій у потягу. Матір каже, що хоче вберегти його від зайвої інформації. "Захарчик ходить до психолога. У нього - велика психологічна травма. Він боїться залишатися сам", - розповіла жінка.

Анастасія не хоче, щоб дитина бачила її в такому жахливому стані. "Мене він поки теж боїться. Я телефоную йому, але без відео. Дітки сприймають все візуально, і він не може звикнути, що його мама виглядає так. Я теж не хочу, аби він мене запам'ятав такою, але і він сам проти цього", - каже жінка.

За словами Анастасії, хлопчик дуже різко подорослішав і звинувачує себе в тому, що трапилося.

"Потрібно працювати над тим, щоб він себе не звинувачував. Каже: "Це я винний, що не врятував тебе, що не прокинувся раніше". Ми з ним розмовляємо. І Вова, і бабусі з дідусями, і сестра моя. Міркування та роздуми на цю тему можуть тривати довго. Він ставить питання, намагається зрозуміти. Але до сих пір йому не зрозуміло, чому дядько бив маму і був голий", - каже жінка.

Анастасія каже, що дуже сумує за ранками, які проводила разом із сином до трагедії.

День #5 Больно спать с этой штукой на шее: она поджимает во сне челюсть. Но сейчас я хочу написать не обо мне. Вы все...

Опубликовано Anastaisha Lygova Вторник, 4 августа 2020 г.

Нагадаємо, Анастасія Лугова, яка 31 липня поверталася з сином додому від родичів із Запорізької області потягом "Маріуполь-Київ", стала жертвою нападника. Невідомий чоловік, вдягнений лише у труси, зайшов до купе, сильно побив її та намагався згвалтувати

Коли потяг прибув до столиці, кривдника затримали правоохоронці. Солом'янський районний суд Києва відправив Віталія Рудзька на два місяці за ґрати без права виходу під заставу. 

Відомо, що зловмисник - уродженець Запоріжжя, 1975 року народження. Має три судимості: 1996 року за крадіжку автомобіля, 1999 року за хуліганство, а 2008-го за крадіжку. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація