Нововведення Samsung: інтер'єрний ТВ The Frame

Нововведення Samsung: інтер'єрний ТВ The Frame

У 2017 IFA-виставка в столиці Німеччини Берліні, що проходить з 1 по 6 вересня, представила масу нових технологій і продуктів у світі IT.

Яскравим моментом заходу стала презентація нових телевізорів бренду Samsung. Компанія представила 17 моделей: QLED-девайси і 3 телевізори під назвою "The Frame". Ці моделі преміум-класу створені для людей, які цінують якісність зображення і витонченість дизайну. Діагоналі серії Q8F представляються в двох варіантах: 55 і 65 дюймів. Ідея вигнутих дисплеїв поєднується з площиною панелі. Передача кольорів в топових лінійках максимально натуральна незалежно від освітлення.

Дизайнерська досконалість

Новітній модельний ряд поповнився 43-дюймової версією. Модель майстерно і гармонійно вписується в приміщення невеликої площі. Інженери позиціонують розробку як дизайнерське рішення. Від попередніх варіантів зовні практично не відрізняється, продовжуючи тему "картини в рамці". Приємним бонусом від фірми при передзамовленні будуть рамки в білому, бежевому і горіховому кольорах, що дозволяє ідеально поєднувати телевізор з інтер'єром.

Зовнішня панель має розумне підсвічування, яке підлаштовується під освітлення в кімнаті. А датчик руху дозволяє економити енергію, переводячи в економічний режим сну, коли нікого немає.

Ідею інтер'єрного ТВ продовжує і набір кріплень, і прозорий оптичний кабель, який не привертає уваги.

Техно-новинки

·      Дисплей UHD-пристрою в 4К підтримує класичну функцію корейського бренду Smart TV, яка має оновлений інтерфейс і каталог контенту.

·      55- і 65-дюймові версії включають Art Mode, який відображає на вимкненому екрані показ ексклюзивних творів мистецтва відомих художників.

·      У програмі TheFrameArtStore вже зібрано понад 1000 картин, і особистих знімків. На вас чекають встановлені якісні зображення. Перемикання між станами відбувається в 1 торкання кнопки включення.

·      Технічні характеристики приємно дивують. Апарат потужний і стабільно працюючий за рахунок сучасного процесора з чотирма ядрами і трьома гігабайтами оперативної пам'яті.

·      За підстроювання параметрів яскравості в лінійці відповідає нововведення розробників — функція HDR10+, яка змінює кольоровість, яскравість і контраст в залежності від кожної окремої сцени на моніторі. Зображення набуває чіткості обрисів і виразності, здається "живішим".

·      Геймери залишаться задоволені завдяки анонсованому раніше додатку Steam Link, який транслює ігри з комп'ютера або ноутбука через Wi-Fi. Підключивши джойстик, можна навіть зануритися у віртуальний світ. В недалекому майбутньому обіцяють підтримку в 4К. Модель сумісна з Xbox 360, One, Logotech F510 і F710. На дисплеї з 4К програми з меншою роздільною здатністю виглядають приємно для очей, проте різниця помітна, якщо підійти впритул до девайсу. Однак лікарі не рекомендують дивитися телевізор поруч з екраном.

Таким чином, це дійсно оригінальний пристрій, який ідеально впорається не тільки зі своїм прямим призначенням, але і з перетворенням кімнати. Познайомитися з новинками корейської фірми і купити їх можна на сайті Comfy.ua.

Наступна публікація