Поради автолюбителю при виборі СТО

Поради автолюбителю при виборі СТО

Про компанію "Автомеханіка"

Надійний постачальник і досвідчений партнер для бізнесу, який завоював популярність у сфері послуг із забезпечення всього необхідного Автообладнання та Автоінструментів. Продукцію можна побачити в офіційному інтернет-магазині компанії "Автомеханіка".

Про сайт: www.autom.com.ua

Головна перевага компанії "Автомеханіка" у великому асортименті виключно надійних товарів, а саме обладнання для Автосервісу, інструменти для сто та аксесуари необхідні для повноцінної роботи автомеханіка.

"Автомеханіка" довгі роки співпрацює тільки з авторитетними виробниками автоінструментів країн Євросоюзу. Це обумовлює високу якість всіх товарів.

Поради автолюбителю по вибору СТО

Абсолютно кожен автомобіль може в будь-який час зламатися, причому навіть при найкращому догляді і максимально дбайливому використанні. Це не трагедія, а життєва реалія кожного автовласника. При поломці і ознаках несправностей треба не хапатися за голову, а їхати на СТО. Для досвідчених водіїв і новачків, поради правильного вибору оптимальної станції техобслуговування для вашого автомобіля.

Звичайно, якщо автомобіль ще на гарантійному обслуговуванні, то варто звертатись у дилерський сервісний центр. Але коли гарантії немає, ви маєте право обслужити його де завгодно. Отже, нам потрібна СТО, де працюють чесні і відповідальні професіонали, і таких в місті безліч. Шукаємо усі їх адреси та заходимо на офіційні сайти при наявності таких. Сьогодні кожен поважаючий себе автомобільний сервіс має власний інтернет-ресурсом з регулярно оновлюваною інформаційною базою.

sto.jpg

Отже, нагадуємо що сайт www.autom.com.ua  надасть інформацію про товари та інструменти для СТО та шиномонтажу. Тепер продовжуємо - користувачу авто треба дізнатись про розцінки і послуги станції, її працівників. Якщо автомобіліста все влаштовує, він прибуде на СТО і особисто ознайомитися з її роботою.

Подивіться як на території сервісного центру підтримується порядок, чи чисто всередині ремонтних майстерень, чи інструменти приведені до ладу. Працівники, які ремонтують автомобілі, повинні бути в охайній уніформі. За бажанням, ви маєте право особисто бути присутнім під час ремонту вашого транспортного засобу, але вам в цьому можуть і відмовити, мотивуючи це вимогами безпеки. В такому випадку чудово було б, якщо існує можливість спостерігати за ремонтними роботами через відеокамери.

На що звертають увагу при виборі СТО?

На ваші запитання справжні професіонали повинні відповідати ввічливо, вичерпно та впевнено. Можна так перевірити фахівців у справі: попросіть їх перевірити щось незначне, що ви й самі знаєте. Якщо відповіді після закінчення перевірки зійдуться із справжнім станом справ, то майстрам довіряти можна. А взагалі, хороші фахівці всі поломки знаходять самі та запропонують їх усунути. Що стосується вартості ремонту, то хороші механіки не працюють задешево і користуються тільки професійними інструментами для СТО від "Автомеханіка"

 

Наступна публікація