Шампунь Syoss Anti-Grease Dry Shampoo

Шампунь Syoss Anti-Grease Dry Shampoo

Новий тренд – сухі шампуні, продовжує набирати обертів.

Сьогодні ми зробимо акцент на продукті Syoss Anti-Grease Dry Shampoo з цитрусовим ароматом. Сухий шампунь для схильних до жирного блиску волосся від німецького виробника Syoss не так давно став атрибутом перебуванні, але вже встиг завоювати цільову аудиторію в особі представниць прекрасної статі.

Перевагою подібних шампунів є економія часу при використанні. Це оптимальний варіант для жінок, що живуть в сучасних реаліях, коли 24 годин не вистачає для здійснення задуманого, ну і, нарешті, можливість швидко освіжити локони перед зустріччю, в тривалій подорожі, під час позапланового відключення подачі води.

Переваги та результат писля шампуню Syoss

Хотілося б підкреслити найбільш важливу особливість продукту - абсолютну нешкідливість при використанні в помірних кількостях, ніякого обважнення і стійкий ефект протягом доби. Syoss Anti-Grease Dry Shampoo має щадний компонентний склад, де немає парабенів, сульфатів і силікону. Зате присутні натуральні органічні продукти: рис, овес.

Споживчий попит на шампунь Anti-Grease Dry багато в чому обумовлений саме його натуральністю. Формула спрея була виведена іменитими вченими, а за тестуванням спостерігали фахівці в області трихолог і стилістики. Ефект на волоссі стає помітний протягом декількох хвилин після нанесення.

Спосіб використання Syoss Anti-Grease

Перш ніж нанести Syoss Anti-Grease Dry Shampoo на волосся, слід покрити плечі серветкою і енергійно струснути флакон. Волосся попередньо розчесати. Розпорошуючи емульсію на пасма, приділяйте увагу кожній з них. Надлишки кошти на волоссі досить просто видаляються феном. Уникайте потрапляння консистенції на предмети гардероба, інакше на них можуть залишитися сліди.

Джерело: Parfums.ua.

Наступна публікація