В асортименті Розетки з'явилися сертифікати на установку кондиціонера

В асортименті Розетки з'явилися сертифікати на установку кондиціонера

Інтернет-гіпермаркет Розетка запропонував клієнтам нову опцію — сертифікат на установку кондиціонера.

Його вартість залежить від типу спліт-системи. Бригади сертифікованих установників працюють в 55 містах України.

Подбати про комфорт заздалегідь

Літо зустріло українців прохолодно, але довго чекати звичної спеки не доведеться. Така відстрочка перед спекотною погодою — прекрасний шанс подбати про сприятливий клімат вдома. Встановити спліт-систему краще до початку спекотного сезону, поки не виріс попит на кліматичне обладнання. Відмінне рішення пропонує клієнтам інтернет-магазин Rozetka: сертифікат на послуги з професійної установці кондиціонера. Оформити його можна при покупці виробу в супермаркеті.

Ключові моменти

Розрахувати всі можливі умови монтажу спліт-системи складно. Тому пакет з фіксованою ціною 1920-2560 гривень включає набір стандартних послуг. Майстер на місці визначає, чи потрібні роботи або витратні матеріали окрім тих, що входять в початковий пакет, перераховує і погоджує з клієнтом кінцеву вартість послуги безпосередньо перед установкою системи.

Перелік робіт по монтажу кондиціонера

Сертифікат на розміщення кліматичного обладнання від "Розетки" включає:

  • виїзд робочої бригади, консультацію клієнта з розміщення системи;
  • установку зовнішнього і внутрішнього блоків без використання додаткового обладнання;
  • прокладку дренажної системи до 1,5 м, міжблочної магістралі до 3 м;
  • ізоляцію фреонової магістралі, підключення міжблочного кабелю;
  • підключення обладнання до електромережі, перевірку його робочого стану;
  • інструктаж з правил використання системи.

Подовження міжблочної магістралі, штроблення стін і інші допоміжні роботи оплачуються окремо. Перед тим як замовити установку кондиціонера варто уважно вивчити умови сертифіката.

Пропонуючи сертифікати на монтаж кліматичного обладнання, "Розетка" істотно полегшує життя клієнтам. Тепер при покупці спліт-системи в супермаркеті не потрібно шукати сторонні сервіси для її установки. Замовити потрібну послугу можна відразу на сайті.

Rozetka співпрацює з авторизованими сервісними центрами в 55 містах України. А при необхідності бригада майстрів виїде в потрібний населений пункт. Правда, ця послуга оплачується окремо.

Вартість сертифіката залежить від потужності обраної спліт-системи. Пакет включає ряд стандартних робіт по установці кондиціонера, а додаткові витратні матеріали та послуги оплачуються окремо.

Детальніше ознайомитися з умовами сертифікатів на монтаж кліматичного обладнання і відгуками інших покупців можна за посиланням: http://bt.rozetka.com.ua/1350182/c1350182/tegi120074=ustanovka-konditsionerov/.

Наступна публікація