Вибираємо чоловічі сорочки

Вибираємо чоловічі сорочки

Фото: ТСН.ua

Правильно підібраний фасон сорочки допоможе підкреслити достоїнства чоловічої фігури і приховати недоліки.

Сорочка — незамінний атрибут будь-якого чоловічого гардероба. Без неї не обійтися ні в діловому, ні в повсякденному стилі, як у Києві, так і в будь-якому іншому регіональному місті. Сорочку можна доповнити краваткою, шийним хусткою або метеликом, але замінити і зовсім відмовитися від неї неможливо.

Вибираючи сорочку, варто звернути увагу на кілька дуже важливих моментів.

Підбирайте стиль сорочки відповідно до загального стилю одягу, який плануєте надіти. Недоречно буде виглядати сорочка гавайського забарвлення з класичним костюмом, її краще поєднувати з пляжними шортами або вільними лляними брюками.

Під костюм прекрасно підійде класична звужена по фігурі сорочка чоловіча з довгим рукавом. Ділові сорочки універсальні і повинні бути присутні в гардеробі кожного чоловіка. Краще, якщо тканина у ділової сорочки натуральна. При цьому під костюм носять виключно сорочки з довгим рукавом.

Правильно підібраний фасон сорочки допоможе підкреслити достоїнства чоловічої фігури і приховати недоліки.

Важливо також підбирати сорочки чоловічі за кольором, який буде поєднуватися з іншими елементами гардероба. Наприклад, ділова сорочка за етикетом повинна бути світліша від костюма, а ось краватка повинна бути темніша за сорочку.

Сорочки стилю кежуал традиційно відрізняються візерунком в клітинку і смужку, дрібну або велику. Це можуть бути і більш вільні варіанти в горох, квіточку тощо. Кольорова гамма сорочок у міському стилі не обмежена суворими правилами ділового етикету.

Також при покупці чоловічої сорочки варто приділити особливу увагу оптимальному співвідношенню ціни та якості виробу. Зовсім дешево можуть коштувати сорочки не дуже високої якості. Про якість чоловічої сорочки говорить склад тканини — віддавайте перевагу натуральним тканинам; якість рядків — вони повинні бути рівними, без перекосів; якість гудзиків — на якісній сорочці повинні бути сорочкові фірмові гудзики; обметування петель — нитки обмітки повинні бути такими ж, як і на основних рядках, щільність обмітки не повинна стягувати тканину.

Купити сорочку чоловічу гідної якості в Україні зі знижкою можна на порталі Sladan. Це новий торговий сайт акцій і знижок, який почав роботу в лютому цього року і впевнено набирає обертів.

На сайті порталу вже представлено більше 1 мільйона пропозицій від більш ніж 850 українських інтернет-магазинів.

Особливістю порталу Сладан є те, що на всі товари і послуги, представлені на його вітрині, діють акції та знижки до 75%.

Крім чоловічих сорочок на Sladan можна замовити інший одяг для чоловіків, жінок і дітей. Також тут можна з істотною знижкою купити взуття та аксесуари для всієї родини, побутову та комп'ютерну техніку, посуд, декор та інші товари для дому, товари для спорту, туризму і відпочинку, все для домашніх вихованців. Знайдуться на Sladan і товари для офісу, канцелярія, книги, музичні інструменти, все для ремонту, товари для саду і дачі та інші товари й послуги, які можуть знадобитися в різних ситуаціях.

Наступна публікація