Як вибрати обручки з сапфіром?

Як вибрати обручки з сапфіром?

Важливі поради щодо вибору дорогоцінного каміння від інтернет-магазину "Онікс".

Якщо заглянути в скриньку будь-якої дами, найбільше там буде багато різних кілець. Вони можуть бути з каменями або без, золотими або срібними. Таке різноманіття дозволяє підібрати прикраси для будь-якого приводу. Природно, на кожен день жінки підбирають простіші вироби, а для урочистих випадків у них є моделі зі вставками.

Більшість вважає, що вишукано виглядають тільки варіанти з діамантами. Так думають тільки ті, хто зовсім не вміє вибирати прикраси. Каблучки з сапфіром, представлені в інтернет-магазині "Онікс", виглядають не менш шикарно, а іноді навіть більше урочисто за рахунок яскравих кольорів.

На що слід звертати увагу?

Пропонуємо кілька порад відносно того, як правильно вибрати сапфір.

Враховуйте такі параметри:

  • колір;
  • грані;
  • вкраплення.

Багато хто вважає, що подібна вставка буває виключно синіх відтінків. Але це не так. Зустрічаються і жовті, рожеві, зелені, помаранчеві камені. Не буває тільки червоних, оскільки їх вже називають рубінами. Але все ж покупці сапфірів віддають перевагу синім тонам. Невелика порада: шукайте не дуже темні і світлі відтінки.

Грані каменю повинні бути обов'язково рівними і без відколів. Якщо поглянути на світло, можна побачити вкраплення. Не варто переживати з цього приводу, це нормальне явище.

Що стосується розміру, то тут вже дійте на свій розсуд. А ще не забувайте враховувати уподобання дівчини, адже вона носитиме аксесуар.

Пам'ятайте, що здивувати даму можна й не тільки кільцем з діамантом. Повірте, існують і інші красиві вставки. У цьому ви можете переконатися, відвідавши інтернет-магазин "Онікс".

Наступна публікація