Кожен шостий українець в останній момент вирішував, за кого голосувати

Кожен шостий українець в останній момент вирішував, за кого голосувати

Фото: УНІАН

Третина виборців визначились з вибором ще півроку тому.

За даними Всеукраїнського телевізійного екзит-полу, 33% українців, більш ніж півроку тому прийняли рішення, за кого голосувати. 

32% виборців знали, за кого віддадуть свій голос ще 2-3 місяці тому. Визначились з вибором декілька тижнів тому 18% українців. 

Кожен десятий прийняв рішення за кілька днів до виборів. Безпосередньо на виборчій дільниці визначались 6% виборців.

Фото: ТСН.ua

Нагадаємо, за даними Всеукраїнського телевізійного екзит- полу Петро Порошенко отримав 57,3% голосів. Це означає, що другого туру президентських виборів не буде. 

Другою до фінішу прийшла Юлія Тимошенко з результатом у 12,4%. Третє місце сенсаційно посів Олег Ляшко, набравши 8,7% голосів українців.

Всеукраїнський телевізійний екзит- пол проводила компанія "TNS в Україні" на замовлення чотирьох телеканалів – "1+1" , ICTV , ТРК "Україна" та "Інтер". 

Під час екзит-полу експерти опитали 20 тис. респондентів на 610 виборчих дільницях. У вибірку не потрапив Крим , а також деякі міста на Сході України, зокрема, Краматорськ,Слов'янськ і Нікополь.

Дивіться просто зараз онлайн телемарафону ТСН, присвяченого виборам 2014 та дізнайтесь усі подробиці голосування в Україні. Також ви можете подивитись, як проходили вибори в Україні тут.

Повʼязані теми:

Наступна публікація