Тимошенко привітала Порошенка з перемогою і пообіцяла пильнувати за його роботою

Тимошенко привітала Порошенка з перемогою і пообіцяла пильнувати за його роботою

Тимошенко привітала Порошенка з перемогою на президентських виборах / Фото: УНІАН

Політик переконує, що її команда "заради миру, заради втілення в життя ідеалів Майдану готова допомогти новому президенту".

Після оголошення ЦВК 100-відсоткової обробки бюлетенів в електронному вигляді лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко привітала свого конкурента на президентських виборах Петра Порошенка із перемогою та пообіцяла пильнувати за його роботою на найвищій державній посаді.

"Українці зробили свій вибір, і я його поважаю. Я вітаю нового президента із перемогою на виборах. Народ дав йому великий кредит довіри, який треба виправдати, і у нового керівника держави є для цього всі можливості і повноваження. Наша країна перебуває у важкій ситуації. Загострювати її політичними протистояннями зараз недоцільно. Тому заради миру, заради втілення в життя ідеалів Майдану моя команда готова допомогти новому президенту України", - ідеться в зверненні Тимошенко, розміщеному на сайті "Батьківщини".

Водночас політик пообіцяла не лише допомагати Порошенку, а й контролювати його діяльність.

"Однак наша партія і фракція будуть пильно контролювати дії нової президентської команди. Тож – натхнення, вдачі та плідної роботи новій владі!", - підкреслила Тимошенко.

Нагадаємо, Тимошенко на позачергових виборах президента 25 травня фінішувала друга з 12,81% - це вчетверо менше, ніж у Порошенка.

Повʼязані теми:

Наступна публікація