Новообраний мер Одеси заявив, що не допустить "другого Донбасу"

Новообраний мер Одеси заявив, що не допустить "другого Донбасу"

Труханов офіційно визнаний переможцем виборів

Одесу він бачить лише у складі України.

Самовисуванця Геннадія Труханова, який обігнав свого найближчого конкурента на 11% голосів, офіційно визнали керівником Одеси, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

За відповідну постанову проголосували 14 з 15-ти членів міської територіальної виборчої комісії. Під час позачергової сесії новий керманич склав присягу на вірність одеситам та пообіцяв мир у регіоні.

"Я – одесит і Одеса ніколи не стане ні першим, ні другим Донбасом. Одеса завжди залишатиметься Одесою. Ми ніколи не допустимо, принаймні я ставлю перед собою таке завдання не допустити ніяких зіткнень, не кажучи вже про збройні. Одеса – це українське місто. Україна – єдина соборна суверенна держава", - сказав новообраний мер Геннадій Труханов.

Труханова визнали мером Одеси

Труханова визнали мером Одеси

Одесу він бачить лише у складі України. Серед перших своїх кроків обіцяє запропонувати депутатам програму розвитку міста. І під час формування своєї команди не збирається використовувати партійні квоти. 


 
На мерську посаду Генадія Труханова обирали після відмови від неї його попередника Олексія Костусєва. Тож, за законом, Труханов обійматиме пост лише півтора року -   до наступних офіційних виборів. 

Нагадаємо, Труханов обійшов свого конкурента на виборах Едуарда Гурвіца майже на 40 тисяч голосів.

Кореспондент ТСН Сергій Осадчук

Повʼязані теми:

Наступна публікація