Садовий пояснив, за яким принципом формував список "Самопомочі"

Садовий пояснив, за яким принципом формував список "Самопомочі"

Садовий каже, що в його партії люди "кращі за нього"

Лідер партії "Самопоміч" пояснив, чому зібрався на вибори та як підбирав людей для свої партії

Під час онлайн-конференції на ТСН.ua мер Львова Андрій Садовий пояснив, чому його партія "Самопоміч" вирішала балотуватися у Верховну Раду на позачергових парламентських виборах і за яким принципом формувався список кандидатів.

"Цього хочуть українці, які під час подій на Майдані дали чіткий меседж: до влади повинні прийти люди не скомпрометовані, люди фахові, нові обличчя", - сказав очільник Львова.

На його думку, список "Самопомочі" це демонструє.

"Там немає жодного колишнього депутата, а є багато активних людей, які роблять цю роботу, яку мали б робити депутати. Ганна Гопко, яка є номер один у списку "Самопомочі", керівник "Реанімаційного пакету реформ", тільки за останній час, не маючи бюджетних коштів, не маючи жодних повноважень, - вони розробили 60 законопроектів, 40 з них знаходяться сьогодні в парламенті, 12 проголосовані", - навів приклад Садовий.

Він зауважив, що жоден парламентський комітет не має таких напрацювань.

"Якщо ця команда якісно працює над законами, не маючи влади, що потрібно? Треба дати їм владу. І вони будуть робити ще більше. Тобто вони реально самопоміч роблять в парламентському житті. Самоорганізація, самодисципліна, самоврядність. Тобто вони роблять те, чого сьогодні хочуть люди", - сказав Садовий.

За його словами, це – воля Майдану, воля людей. Садовий зазначив, що усі члени списку "Самопомочі" - самодостатні люди. 

"Я маю до них дуже велику повагу. І, повірте, вони кращі від мене у дуже багатьох справах. Я завжди запрошую до співпраці людей, які талановитіші від мене. А моя задача – дати їм певну можливість, підтримати їх. Це принцип мого життя", - сказав він.

Садовий додав, що список "Самопомочі" формувався за принципом фаховості.

"Інших принципів не може бути", - підкреслив він.

Нагадаємо, Андрій Садовий скептично ставиться до "особливого статусу" Донбасу. 

iframe src="http://e.infogr.am/---15017491462640" style="border: none;" width="600" height="825" scrolling="no" frameborder="0">

Обличчя партійних списків | Create Infographics

Андрій Садовий дав онлайн-конференцію на tsn.ua

Андрій Садовий дав онлайн-конференцію на tsn.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація