Випуск ТСН.Особливе за 28 січня 2013 року

Випуск ТСН.Особливе за 28 січня 2013 року

Жириновського в Києві закидали кислою капустою

Жириновський у Києві, Вітні Х'юстон з'явиться на українських сценах, і розпусний Тото Кутуньо дивіться у випуску ТСН.Особливе за 28.01.2013.

Володимира Жириновського в Києві закидали кислою капустою

Дівчина намагалася помститися російському політику за антиукраїнські висловлювання. Лідера ЛДПР інцидент із соліннями якщо й засмутив, то ненадовго. Уже за годину особливі кореспонденти зустріли його на столичному базарі - Жириновський обирав саме капусту.

Детальніше на відео

 

 

 

Музиканти гурту "СКАЙ" уже в Києві, і оговтуються після серйозної ДТП.

Цими вихідними вони їхали в Донецьк і через ожеледь їхнє авто перекинулось і злетіло в кювет. Попри серйозну пригоду, хлопці концерту не скасували. ТСН.Особливе першою поспілкувалась із фронтменом гурту Олегом Собчуком. Той запевнив - подальші концерти теж усі в силі.

Детальніше на відео

 

 

 

Остап Ступка із дружиною відірвалися на вечірці Євгена Ґудзя

До одного зі столичних клубів пара приїхала близько 11-тої вечора і залишалася там аж до 5-тої ранку. Ірина, дружина актора, у зручному взутті, джинсах і білій футболці -танцювати почала з перших акордів, і ні на мить не зупинялася. Остап Ступка ховався від камер і долучився до танцю лише ненадовго.

Детальніше на відео

 

 

 

Бену Аффлеку сподобалась акторка Ольга Куриленко та її розповіді про Україну

Про це відомий режисер та актор розповів нашому Віталію Седюку на кінофестивалі в Санта-Барбарі. Усе ж головною темою розмови був фільм "Арго", який, окрім "Золотого глобуса", отримав учора головний приз Гільдії акторів у Лос-Анджелесі

Детальніше на відео

 

 

 

Вітні Х'юстон на концерті пам'яті Вітні Х'юстон

Українські дизайнери створили величезну сценічну голограму співачки. Із глядацької зали здаватиметься, що зірка, наче справжня, виходить на сцену, щоби привітати публіку. А наприкінці шоу з'явиться ще на хвилинку, щоби попрощатись. Першими Х'юстон, мов живу, побачать кияни вже на початку лютого.

Детальніше на відео

 

 

Тото Кутуньйо не змарнував шансу позалицятися до журналістки ТСН.Особливе

Традиційна рубрика понеділка - розлоге інтерв'ю від білявки. Цього разу вона зустрілася зі славетним італійцем. Автор пісень Джо Дассена, Адріано Челентано та Мірей Матьє, любитель жінок та щасливий батько позашлюбного сина - майже сімдесятирічний, але він досі дуже жвавий Тото Кутуньо.

Детальніше на відео

 

 

 

Повалій полюбляє великі машини

Музикант Денис Повалій планує пересісти на велосипед, бо дуже хоче схуднити. Але розлучатися зі своєю машиною не збирається. Бо на велосипеді ні попрацювати, ні сексом зайнятися, ані особливих кореспондентів покатати - неможливо.

Детальніше на відео

Наступна публікація