Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
Економія чи бактерії: дієтологи не радять купувати овочі та фрукти за акційними цінами

Навіть якщо гниль зачепила незначну частину продукту, насправді вона поширена на всю м'якоть.

На полицях магазинів часто можна помітити овочі та фрукти, які мають нетоварний вигляд, із великими знижками. Фахівці попереджають, що не завжди варто купуватися на знижену ціну.

Про це йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

 

 

Дієтологи наголошують, що навіть якщо гниль зачепила незначну частину продукту, насправді вона поширена на всю м'якоть плоду. Бактерії розмножуються скрізь, тому такі продукти ліпше не жаліти та викидати.

 

лимон, гниль
pixabay.com
Гнилі плоди не бажано використовувати навіть для приготування компотів та джемів

 

Гнилі плоди не бажано використовувати навіть для приготування компотів та джемів. Також краще не купувати прим'яті фрукти та овочі, або ті, у яких пошкоджена шкірка. Такі плоди псуються набагато швидше.

До того ж будьте готові: в магазині ви можете зекономити третину грошей, а вже вдома - викинути третину придбаного товару.

Залиште свій коментар

Вибір редакції