Економія чи бактерії: дієтологи не радять купувати овочі та фрукти за акційними цінами

Економія чи бактерії: дієтологи не радять купувати овочі та фрукти за акційними цінами

Фото: Pexels

Навіть якщо гниль зачепила незначну частину продукту, насправді вона поширена на всю м'якоть.

На полицях магазинів часто можна помітити овочі та фрукти, які мають нетоварний вигляд, із великими знижками. Фахівці попереджають, що не завжди варто купуватися на знижену ціну.

Про це йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

 

 

Дієтологи наголошують, що навіть якщо гниль зачепила незначну частину продукту, насправді вона поширена на всю м'якоть плоду. Бактерії розмножуються скрізь, тому такі продукти ліпше не жаліти та викидати.

 

Гнилі плоди не бажано використовувати навіть для приготування компотів та джемів / Фото: pixabay.com

 

Гнилі плоди не бажано використовувати навіть для приготування компотів та джемів. Також краще не купувати прим'яті фрукти та овочі, або ті, у яких пошкоджена шкірка. Такі плоди псуються набагато швидше.

До того ж будьте готові: в магазині ви можете зекономити третину грошей, а вже вдома - викинути третину придбаного товару.

Повʼязані теми:

Наступна публікація