Хрещенська вода з доставкою Новини компаній

Хрещенська вода з доставкою

19 січня християни відзначають велике свято - Хрещення Господнє.

Люди у цей день пірнають в ополонку, Хрещенською водою змивають гріхи і очищаються, окроплюють всі кути будинку святою водою, щоб у сім'ї були гармонія і розуміння.

19 –го січня традиційно до свята Хрещення компанія "Небесна Криниця" доставляє своїм клієнтам освячену воду.

Щорічно в переддень свята, компанія "Небесна Криниця" запрошує на свій завод, що розташовано в курорті Ворзель, священика для освячення води.

Світле свято Хрещення нагадує нам про силу води, яка набуває в цей день цілющих властивостей. Вважається, що особлива сила цієї води охороняє нас від хвороб і наповнює організм життєдайною енергією.

З давніх-давен в цілющість цієї води вірять як церковники, так і прості люди. А нещодавно фізики і хіміки в різних країнах проводили досліди і з'ясували, що структура святої водохресної води у багато разів гармонійніша, ніж в звичайний день, а її енергетика і корисні властивості просто унікальні.

В Інституті фізики НАН України дослідження водохресної води проводить доктор фізико-математичних наук, професор Михайло Курик. У лабораторії вченого - десятки пляшок з водою. Хрещенська вода дійсно не псується багато років, а залишається прозорою, без запаху і осаду.

"Мене як вченого насамперед зацікавило, якою з точки зору фізики є Хрещенська вода. Найпотужніші енергетичні метаморфози відбуваються в районі 24 години ночі на Йордану під впливом космологічних факторів. Фактично, в цей день освячується вся вода на планеті."

І поки вивчення загадок Хрещенської святої води триває, клієнти компанії "Небесна Криниця", навіть якщо не змогли сходити в храм напередодні свята або на саме Хрещення, отримають вже освячену воду з доставкою додому.

Довідка

Компанія "Небесна Криниця" займається виробництвом і доставкою бутильованої води з 2001 року. Є лідером ринку і національним оператором, який обслуговує понад 50 тисяч домогосподарств по 10 тисяч офісів по Україні. З 2015 року компанія здійснює повноцінне забезпечення клієнтів обладнанням для споживання кави і натуральною зерновою кавою. За останні роки компанія "Небесна Криниця" отримала нагороди "Фаворит успіху" і "Якість №1" в категорії доставки води і підтвердила свої лідерські позиції на київському ринку. Є єдиним в Україні членом європейської асоціації бутильованих вод Watercoolers Europe і членом Європейської бізнес асоціації та Центру "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності".

Наступна публікація