Яка частина курки найшкідливіша: в жодному разі не їжте її

Курятину однаково дуже люблять як послідовники здорового способу життя, так і любителі фастфуду. Що корисного в курятині, які частини її взагалі краще не вживати - в матеріалі ТСН.ua

Найшкідливіші частини куриці

Найшкідливіші частини куриці

За що так люблять курятину

Курятина популярна, тому що:

  • куряче м'ясо дешевше за свинину та яловичину, 

  • курятина нежирна (в 100 г м'яса лише 110 калорій), через це її полюбляють навіть  дієтологи, 

  • куряче м'ясо містить багато вітамінів та мікроелементів.

Що у курці вважається шкідливим?

Найшкідливішою частиною курки, на думку фахівців, є куряча шкіра:

  • в ній немає жодних вітамінів,  

  • вона містить високий рівень холестерину та жиру,

  • у курячій шкірі також можуть бути залишки хлору, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду.

Через це спеціалісти  рекомендують вживати будь-яку частину курки тільки після того, як з неї буде знято шкіру.

Далі у рейтингу «шкідливості» крила, через те, що курячі крила  - це самі кістки зі шкірою. Відповідно, там немає жодних вітамінів та корисних елементів.

Серед нутрощів найшкідливішими вважаються курячі легені, тому що в них можуть бути такі бактерії, як лістерія,  яка погано піддається термічній обробці.

Читайте також:

Пов’язані теми

Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie