Яка частина курки найшкідливіша: в жодному разі не їжте її
Курятину однаково дуже люблять як послідовники здорового способу життя, так і любителі фастфуду. Що корисного в курятині, які частини її взагалі краще не вживати - в матеріалі ТСН.ua
Найшкідливіші частини куриці
За що так люблять курятину
Курятина популярна, тому що:
куряче м'ясо дешевше за свинину та яловичину,
курятина нежирна (в 100 г м'яса лише 110 калорій), через це її полюбляють навіть дієтологи,
куряче м'ясо містить багато вітамінів та мікроелементів.
Що у курці вважається шкідливим?
Найшкідливішою частиною курки, на думку фахівців, є куряча шкіра:
в ній немає жодних вітамінів,
вона містить високий рівень холестерину та жиру,
у курячій шкірі також можуть бути залишки хлору, які використовуються для надання несвіжим тушкам товарного вигляду.
Через це спеціалісти рекомендують вживати будь-яку частину курки тільки після того, як з неї буде знято шкіру.
Далі у рейтингу «шкідливості» крила, через те, що курячі крила - це самі кістки зі шкірою. Відповідно, там немає жодних вітамінів та корисних елементів.
Серед нутрощів найшкідливішими вважаються курячі легені, тому що в них можуть бути такі бактерії, як лістерія, яка погано піддається термічній обробці.
Читайте також:
Заряджаємо смартфон усю ніч: наскільки це небезпечно
Як зберегти прохолоду в кімнаті, якщо у вас немає кондиціонера