Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
Мигдаль та фундук: горіхи можуть зменшити ризики виникнення раку

Науковці наголошують, що вживання горіхів є гарною профілактикою захворювань.

Учені з Єльського університету довели, що від страшних онкологічних захворювань можуть врятувати горіхи.

Про це йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

Люди з раком товстої кишки, які регулярно смакують горішками, мають значно менший ризик смертності від раку, ніж ті, хто цього не робить.

Мінімізувати рецидиви аж на 50 відсотків допоможуть мигдаль, фундук, кеш’ю та волоський горіх. Для цього потрібно з’їдати зовсім трішки – всього по 6 горішків на тиждень.

горіх_1
pixabay.com
Особливо горіхи корисні мікроелементами: в них багато міді, цинку, марганцю, заліза і селену.

Особливо горіхи корисні мікроелементами: в них багато міді, цинку, марганцю, заліза і селену. Селен перешкоджає розвитку раку і захворювань серця. Найбагатший на цей елемент – бразильський горіх.

А ще горіхи здатні запобігти цукровому діабету. Втім науковці кажуть – горіхи - це лише профілактика, а не лікування.

Також горіхи необхідно вживати тим, хто тримає Великий піст. Волоський горіх рекомендують у разі серцево-судинних захворювань, хвороб печінки та анемії. Ці горіхи багаті на вітаміни та мінеральні речовини, насамперед – це жирні кислоти Омега-3.

Залиште свій коментар

Вибір редакції