Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин
Печериці та волоські горіхи. Які продукти важливо вживати на початку весни

Вони допоможуть від анемії та нормалізують роботу серця.

На початку весни, і особливо тим, хто тримає Великий піст, дуже важливо дотримуватися балансу щодо корисних речовин, які ми отримуємо від їжі. А брати їх можна з таких продуктів як волоський горіх і гриби.

Про це йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

горіхи
pixabay.com
Ці горіхи багаті на вітаміни та мінеральні речовини

Волоський горіх рекомендують у разі серцево-судинних захворювань, хвороб печінки та анемії. Ці горіхи багаті на вітаміни та мінеральні речовини, насамперед – це жирні кислоти Омега-3. Мало хто знає, що волоський горіх у 50 разів перевершує апельсин щодо вмісту вітаміну С.

печериці, шампіньйони
pixabay.com
Печериці - це високоякісний рослинний білок, який дуже необхідний організму

Печериці - це високоякісний рослинний білок, який дуже необхідний організму. Свіжі печериці містять вітаміни групи В, D, а також цілих два десятки важливих амінокислот. Печериці нормалізують роботу серцево-судинної системи, знижують рівень холестерину в крові, сприяють виведенню солей і важких металів.

Нагадаємо, поки тривають холодні дні, перед виходом на вулицю варто з’їсти бутерброд із салом. Оскільки калорії – це саме те, що необхідно за надто низьких температур повітря.

Залиште свій коментар

Вибір редакції