Печериці та волоські горіхи. Які продукти важливо вживати на початку весни

Вони допоможуть від анемії та нормалізують роботу серця.

На початку весни, і особливо тим, хто тримає Великий піст, дуже важливо дотримуватися балансу щодо корисних речовин, які ми отримуємо від їжі. А брати їх можна з таких продуктів як волоський горіх і гриби.

Про це йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

горіхи
pixabay.com
Ці горіхи багаті на вітаміни та мінеральні речовини

Волоський горіх рекомендують у разі серцево-судинних захворювань, хвороб печінки та анемії. Ці горіхи багаті на вітаміни та мінеральні речовини, насамперед – це жирні кислоти Омега-3. Мало хто знає, що волоський горіх у 50 разів перевершує апельсин щодо вмісту вітаміну С.

печериці, шампіньйони
pixabay.com
Печериці - це високоякісний рослинний білок, який дуже необхідний організму

Печериці - це високоякісний рослинний білок, який дуже необхідний організму. Свіжі печериці містять вітаміни групи В, D, а також цілих два десятки важливих амінокислот. Печериці нормалізують роботу серцево-судинної системи, знижують рівень холестерину в крові, сприяють виведенню солей і важких металів.

Нагадаємо, поки тривають холодні дні, перед виходом на вулицю варто з’їсти бутерброд із салом. Оскільки калорії – це саме те, що необхідно за надто низьких температур повітря.

Залиште свій коментар