Психологи проекту "Одруження наосліп" на "1+1" дали пораду закоханим на День святого Валентина

На "1+1" триває міжнародний сезон реаліті "Одруження наосліп", в якому герої та глядачі отримують цінні поради від психологів Олени Любченко і Єгора Тополова про те, як побудувати міцні стосунки.

Сьогодні о 22.00, у День всіх закоханих, психологи проекту нагадують, що виявляти почуття до коханих необхідно кожен день.

"Будьте уважними один до одного і пам’ятайте, що День Святого Валентина – не єдина можливість проявити свої почуття. Робіть це кожен день. Навіть маленька, але дуже особиста дрібничка, подарунок або знак уваги багато важить у стосунках", - говорить Єгор Тополов.

Олена Любченко дала пораду самотнім серцям:

"Навіть з парою своєї мрії не завжди легко побудувати стосунки. Притому, не тільки нашим героям програм, але і багатьом людям. Головна причина – в тому, що чоловіки і жінки недостатньо добре себе знають та не до кінця усвідомлюють свої бажання, не визнають своїх помилок. Особисте життя рідко змінюється з новим партнером, але воно стає іншим, коли змінюєшся сам!". 

Сьогодні телеглядачі побачать новий випуск проекту, в якому одружаться наосліп зваблива акторка, співачка та модель Марина та мужній і сильний канадець Філіп.

Марина звикла до зіркового життя, але не цурається будь-якої роботи і працює нянею. Серце життєрадісної, авантюрної та іноді примхливої акторки вже було розбите у минулих стосунках, і з тих пір дівчина мріє зустріти сильного і впевненого в собі чоловіка, який зможе захистити її і стати опорою в житті.

Марина одружиться наосліп з серйозним, мужнім іноземцем Філіпом, якого психологи та ведучі проекту Олена Любченко і Єгор Тополов підібрали дівчині на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності.

Філіп – канадець, якого пошуки справжнього кохання привели до України. Спортивний красень працює тренером з плавання, не уявляє свого життя без кросфіту та мріє зустріти енергійну, струнку та розумну дівчину, з якою зможе створити родину. Мамине виховання зробило його цілеспрямованим та суворим, проте в душі він – чуттєва і чуйна людина.

У новому випуску реаліті "Одруження наосліп" герої влаштують один одному непрості випробування на страх та довіру та перевірять почуття неочікуваними витівками. Так, Філіп запропонував своїй тендітній нареченій пройтись розпеченим вугіллям та стрибнути через вогнище, а Марина для свого коханого влаштувала справжню еротичну фотосесію, щоб пробудити в жорсткому і прямолінійному чоловікові чуттєвого коханця.

Проте, чи пробудять почуття Філіпа звабливі витівки акторки, та чи готовий чоловік змінюватись заради стосунків, глядачі дізнаються сьогодні о 22.00 на "1+1" в новому випуску проекту "Одруження наосліп".

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Наступна публікація