Вчені встановили, що жінки після перегляду порно можуть захворіти

Вчені встановили, що жінки після перегляду порно можуть захворіти

Вчені говорять, що жінкам краще не дивитися порно. / Фото: Global Look Press

Науковці не радять жінкам дивитися порно.

Перегляд відвертих зображень та порнофільмів може негативно позначитися на самопочутті жінок, з'ясували нідерландські науковці.

Як пише видання The Times of India, посилаючись на дослідження вчених з Університету Гронінгена, у жінок можуть виникати різні неврологічні реакції аж до почуття фізичної відрази.

Науковці провели експеримент за участю 20 здорових жінок. їм показали різні зображення: нейтральні, здатні викликати нудоту і відверто порнографічного змісту.

Використовуючи МРТ-сканер, вчені проаналізували реакцію жіночого мозку на показані знімки. Виявилося, що порнографічні зображення викликали у жінок ті ж реакції, що і "нудотні" образи.

"Фізіологічна реакція була схожа на ту, що людина відчуває, дивлячись на огидну їжу", - говорить один з авторів дослідження Мішель Борг.

За її словами, при перегляді порнографічних зображень організм жінок одразу "починав захищатися". На думку вчених, це може бути викликано більш високою чутливістю жінок до статевих інфекцій.

Як повідомлялося раніше, британці випустили для чоловіків труси, які збільшують пеніс втричі. Спеціальні труси мають вийти в трьох кольорах.

Повʼязані теми:

Наступна публікація