Небанальний олів’є

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Заміна лише двох інгредієнтів додасть нового смаку та вишуканої пікантності культовому новорічному салату.

Важко уявити собі новорічне свято без величенького тазку із салатом, який у нас заведено називати "Олів’є". Кожна господиня додає у цю страву щось від себе і змінює інгредієнти залежно від власних кулінарних уподобань, фантазії чи асортименту в холодильнику. 

Єдине, з чим я категорично не можу погодитися, так це з ковбасою. Взагалі вважаю, що робити салати з нею — справжній злочин і проти здоров'я, і проти смаку. Тож цього року пропоную вам здивувати рідних та близьких варіантом салату з індичим філе замість ковбаси, а до майонезу додати зернисту гірчицю. Щоб прибрати аромат цибулі, її можна на 15 хвилин замаринувати в двох столових ложках яблочного оцту. Буде дуже смачно, обіцяю!

Список інгредієнтів (6 порцій):

  • 4 середніх картоплини;
  • 4 яйця;
  • 1 червона цибулина;
  • 500 г філе індика;
  • банка консервованого горошку;
  • 4 солоних огірки середнього розміру; 
  • 200 г майонезу;
  • 2 столові ложки зернистої гірчиці;
  • 2 столові ложки виноградного оцту;
  • сіль на смак;
  • чорний перець на смак.

Детальніше рецепт дивіться на ВІДЕО:

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Залиште свій коментар

Вибір редакції