Небанальний олів’є

Заміна лише двох інгредієнтів додасть нового смаку та вишуканої пікантності культовому новорічному салату.

Важко уявити собі новорічне свято без величенького тазку із салатом, який у нас заведено називати "Олів’є". Кожна господиня додає у цю страву щось від себе і змінює інгредієнти залежно від власних кулінарних уподобань, фантазії чи асортименту в холодильнику. 

Єдине, з чим я категорично не можу погодитися, так це з ковбасою. Взагалі вважаю, що робити салати з нею — справжній злочин і проти здоров'я, і проти смаку. Тож цього року пропоную вам здивувати рідних та близьких варіантом салату з індичим філе замість ковбаси, а до майонезу додати зернисту гірчицю. Щоб прибрати аромат цибулі, її можна на 15 хвилин замаринувати в двох столових ложках яблочного оцту. Буде дуже смачно, обіцяю!

Список інгредієнтів (6 порцій):

  • 4 середніх картоплини;
  • 4 яйця;
  • 1 червона цибулина;
  • 500 г філе індика;
  • банка консервованого горошку;
  • 4 солоних огірки середнього розміру; 
  • 200 г майонезу;
  • 2 столові ложки зернистої гірчиці;
  • 2 столові ложки виноградного оцту;
  • сіль на смак;
  • чорний перець на смак.

Детальніше рецепт дивіться на ВІДЕО:

Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!

Залиште свій коментар

Наступна публікація