Заміна лише двох інгредієнтів додасть нового смаку та вишуканої пікантності культовому новорічному салату.
Важко уявити собі новорічне свято без величенького тазку із салатом, який у нас заведено називати "Олів’є". Кожна господиня додає у цю страву щось від себе і змінює інгредієнти залежно від власних кулінарних уподобань, фантазії чи асортименту в холодильнику.
Єдине, з чим я категорично не можу погодитися, так це з ковбасою. Взагалі вважаю, що робити салати з нею — справжній злочин і проти здоров'я, і проти смаку. Тож цього року пропоную вам здивувати рідних та близьких варіантом салату з індичим філе замість ковбаси, а до майонезу додати зернисту гірчицю. Щоб прибрати аромат цибулі, її можна на 15 хвилин замаринувати в двох столових ложках яблочного оцту. Буде дуже смачно, обіцяю!
Список інгредієнтів (6 порцій):
- 4 середніх картоплини;
- 4 яйця;
- 1 червона цибулина;
- 500 г філе індика;
- банка консервованого горошку;
- 4 солоних огірки середнього розміру;
- 200 г майонезу;
- 2 столові ложки зернистої гірчиці;
- 2 столові ложки виноградного оцту;
- сіль на смак;
- чорний перець на смак.
Детальніше рецепт дивіться на ВІДЕО:
Приєднуйтесь також до групи ТСН.Блоги на facebook і стежте за оновленнями розділу!