Як вберегтися від весняних застуд? Реклама

Наприкінці зими і ранньою весною значно збільшується кількість респіраторних захворювань. Сидячи в теплому приміщенні, уникаючи прогулянок в холодну погоду і можливих застуд, ми часто досягаємо зворотного ефекту.

Причина невидима, але очевидна ‒ сухе брудне повітря, якого ми щодня вдихаємо близько 14 кг.

Нормальний рівень вологості в домі повинен складати 40-60%, але під час опалювального сезону він знижується до 20%. Це призводить до того, що при тривалому перебуванні у приміщенні пересихають захисні слизові оболонки, а бактерії і віруси безперешкодно потрапляють всередину організму. Сухе повітря в квартирі посилює прояви алергії та астми, провокує головні болі і безсоння, підсилює втому та дратівливість, знижує працездатність.

Мало хто знає, але згідно з останніми науковими дослідженнями, повітря у квартирі забруднене сильніше, ніж вуличне в середньому в 2-5 разів. У холодну пору року ситуація ускладнюється тим, що ми рідше провітрюємо приміщення. Найдрібніші частинки PM 2.5, бактерії, віруси, алергени, леткі органічні речовини ‒ ми їх не бачимо, але з кожним вдихом вони потрапляють в наш організм, адже щодня ми вдихаємо близько 14 кг повітря. Якість повітря в домі безпосередньо впливає на наше здоров'я. Особливо актуальне це питання в холодну пору року, коли ми проводимо у приміщеннях близько 90% нашого часу. Виправити становище і відрегулювати мікроклімат в домі дозволяють сучасні кліматичні рішення ‒ домашні зволожувачі та очищувачі повітря. Перші ‒ доводять рівень вологості до норми, забезпечуючи захисні властивості слизових для протистояння респіраторним захворюванням, другі ‒ очищають домашнє повітря від забруднень і збудників цих захворювань.

Щоб впоратися відразу з двома проблемами, існує кліматичний комплекс 2-в-1 Philips AC 4080 / 10. Він поєднує в собі потужну технологію очищення Vita Shield IPS і технологію зволоження Nano Cloud. В основі технології зволоження лежить принцип насичення повітря молекулами води. Збагачене вологою повітря потім потрапляє в систему, де проходить процес його природного випаровування ‒ таким чином вологе повітря поширюється у приміщенні. Така технологія зволоження дозволяє знизити ризик поширення бактерій на 99% в порівнянні з ультразвуковими зволожувачами повітря, а також уникнути появи білих вологих плям на поверхнях поблизу. У той же час технологія Vita Shield IPS, а також комбінація фільтра HEPA і вугільного фільтра дозволяє видалити з повітря 99,97% забруднюючих речовин, серед яких пил, дрібні частинки діаметром до 2,5 мікрон, пилок рослин, отруйні гази, бактерії і віруси розміром більше 0,00002 мм (це розмір, наприклад, вірусу грипу). Кліматичний комплекс 2-в-1 від Philips забезпечить профілактику респіраторних захворювань і захистить вас від неприємних наслідків впливу брудного повітря.

Пам'ятайте, що свіже і зволожене повітря у квартирі ‒ це гарантія здоров'я всієї вашої сім'ї. А що може бути важливіше за це?

Наступна публікація