Морозиво з авокадо та банану

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Воно не тільки корисне, а й чудово освіжить у спекотну пору року.

Це морозиво настільки смачне, що я просто не можу із вами не поділитись рецептом. Воно не тільки корисне, а й чудово освіжить у спекотну пору року.

Але якщо після приготування вам буде лінь чекати на його повне замерзання — можете їсти просто так. У такому разі це може бути корисним перекусом чи сніданком.

Вам знадобиться:

  • 2 авокадо;
  • 2 банани;
  • цедра і сік половини лимона;
  • півпучка свіжої м’яти або кілька крапель м’ятного екстракту;
  • чорний шоколад для прикрашання.
Морозиво з авокадо, для блогів_4
instagram.com/juliya_levicka

Приготування:

1. Покладіть у блендер очищені і порізані великими шматками авокадо та банани.

2. Туди ж вичавіть сік і натріть цедру з половини лимона, додайте листя з половини пучка м'яти. Все перебийте в пюре.

3. Вилийте до форм або порційних формочок для морозива і на пару годин ставите до морозилки. Коли сильно замерзне — дістаньте на півгодини з холодильника, щоб підтануло перед вживанням.

4. Зверху морозиво прикрасьте чорним шоколадом і насолоджуйтесь.

Морозиво з авокадо, для блогів_1
instagram.com/juliya_levicka

Смачного!

Більше рецептів читайте тут instagram.com/juliya_levicka

Залиште свій коментар

Вибір редакції