Батьки Влада благають про порятунок життя сина

Батьки Влада благають про порятунок життя сина

Ізраїльські лікарі чекають дитину на діагностику.

Дідковському Владику 7 років. 10 місяців тому хлопчик почав хворіти. Лікарі виявили тяжкий діагноз, але через його неточність не можуть почати дієве лікування.

«Почалися проблеми з шлунково-кишковим трактом, батьки звернулися до дитячої лікарні. Було встановлено діагноз: токсоплазмоз, мононуклеоз і гастродуоденіт. Пройшли курс лікування. Але у дитини почали збільшуватися лімфатичні вузли. Коли звернулися до "ОХМАТДИТу", лікарі призначили біопсію шийних лімфовузлів і був встановлений діагноз: лімфаденопатія і лімфопроліферативний процес невстановленого генезу», - розповідають волонтери, які допомогають батькам у зборах коштів.

Дитина не може отримати лікування, тому що потрібно встановити більш точний діагноз, а такого обстеження в Україні провести на можуть. Дитину готові прийняти ізраїльські лікарі, як для обстеження, так і подальшого лікування.  

«Для першочергового обстеження необхідна сума 10 000 доларів. Часу немає! Обстеження потрібно пройти терміново, бо дитина втрачає вагу (з 25 до 19 кг), збільшуються лімфовузли по всьому тілу, з'явився біль в ногах. Стан дитини погіршується з кожним днем, тому що він не отримує відповідного і необхідного лікування. У сім'ї таких коштів немає. Часу залишається все менше і менше, а сума збору ще величезна», - каже мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку 5168757333564948 Дідковська Катерина Олександрівна
Карта для доларових переказів 5168757350105419

https://www.facebook.com/profile.php?id=100018799144727

Наступна публікація