Ви можете допомогти врятувати життя Кирила

Ви можете допомогти врятувати життя Кирила

Дитину чекають на лікування в Німеччині.

Родині Божика Кирила потрібно кошти, щоб відправити хлопчика на лікування за кордон.

"У моєї дитини нейробластома заочеревинного простору. У жовтні 2012 року син почав скаржитися на болі в животі. Списували все на те, що дитина погано їсть. Скарги почастішали, і ми звернулися в поліклініку. За результатами УЗД припустили кісту на нирці і направили в обласну лікарню, де на повторному УЗД встановили нейробластому. Хлопчика госпіталізували, зробили відкриту біопсію, призначили лікування. У червні 2013 року дитина закінчила спецкурс лікування. На черговій перевірці, на превеликий жаль, у Кирила виявили рецидив. З квітня 2014 я з дитиною знову надійшли на лікування у відділення дитячої онкології НІР. Знову хіміотерапії, пройдено дві аутотрансплантації, променева терапія, підтримувальна терапія", - розповідає мама хлопчика.

Зараз дитині рекомендована терапія, яку не проводять в Україні. Держава підтвердила оплату лікування в Німеччині на 10 місяців. У червні Кирила очікують в клініці Грайсфальд. Однак на перебування в Німеччині під час лікування коштів немає.

"До Києва ми приїхали з Донецька (зона АТО), маємо статус переселенця. Я з дитиною одна. За час лікування (3 роки) були витрачені всі засоби. Величезне прохання допоможіть", - просить мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

карта ПриватБанку 4149 6258 0213 9053

Кравченко Тетяна Миколаївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація