СБУ підготувала документ про заборону в'їзду до України Самойловій

СБУ підготувала документ про заборону в'їзду до України Самойловій

Фото: vk.com/jusam

Конкурс "Євробачення-2017" відбудеться в травні в Києві.

Служба безпеки України підготувала рішення про заборону на в'їзд до країни російській представниці на конкурсі "Євробачення-2017" Юлії Самойловій.

Про це заявив глава СБУ Василь Грицак, передає Інтерфакс.

"Документ про заборону в'їзду підготовлений", - сказав він, відповідаючи на відповідне запитання журналістів.

Своєю чергою УНІАН повідомляє, що Грицак особисто вважає, що приїзд цієї співачки до України недоцільний, оскільки вона не просто відвідувала Крим, а ще й висловлювалася у соцмережах з приводу України, її влади, взятого курсу на євроатлантичну інтеграцію.

"Моя позиція чітка, закон має бути один для всіх... Я вважаю, що вона не має приїжджати до України", - підкреслив очільник СБУ.

Нагадаємо, в останній момент у РФ вирішили, що на конкурс поїде дівчина з інвалідністю Юлія Самойлова. Проте є один нюанс – декілька років тому Самойлова їздила з гастролями до анексованого Криму, а це значить незаконно перетинала кордон нашої країни. Тепер СБУ належало вирішити, чи пускати Самойлову до України. 

17 березня у СБУ заявили, вибір артистки був російською стороною спланованим абсолютно свідомо, аби "зробити привід і подивитись на нашу реакцію". Поки Служба безпеки не готова говорити про візит Самойлової. 

Представниця Росії на конкурсі "Євробачення-2017" Юлія Самойлова, яка гастролювала в окупованому Криму, розповіла про цю поїздку. За словами Самойлової, вона виступала у Керчі. Для неї це була типова поїздка. Співачку дивує, чому це взагалі когось зачепило.

Курйози "Євробачення-2017": чи дозволять росіянці Юлії Самойловій приїхати в Україну

Курйози "Євробачення-2017": чи дозволять росіянці Юлії Самойловій приїхати в Україну

Повʼязані теми:

Наступна публікація