Володимир Самсоненко відвіз чергову "Міс" в брутальну "качалку" у Гідропарку

Володимир Самсоненко відвіз чергову "Міс" в брутальну "качалку" у Гідропарку

Самсоненко і Жиронкіна обрали негламурний майданчик для тренувань

Цього разу компанію бізнесменові склала "Міс Україна Всесвіт 2012" Каріна Жиронкіна.

Екс-чоловік Санти Дімопулос Володимир Самсоненко більше не ходить на гламурні вечірки, а разом із новою пасією проводить по кілька годин в день на старих тренажерах у київському Гідропарку, повідомляє ТСН.Особливе.

Смак у дівчатах у Самсоненка не змінюється – його супроводжують тендітні брюнетки, але цього разу його супутницею стала "Міс Україна Всесвіт 2012" Каріна Жиронкіна. Їй двадцять два роки. Студентка і модель родом із Харкова. Рік тому Каріна представляла Україну на конкурсі "Місс Всесвіт", але конкуренції з іншими красунями галактики не витримала.

Разом із Жиронкіною Самсоненко вправляється простонеба. Замість гантелі дівчина підіймає камінь. Володимир стежить щоб красуня не розбила собі голову. Тренування триває майже годину. Досвідчений фізкультурник Володимир ретельно обирає тренажери для своєї супутниці.

Володимир Самсоненко поміняв розкішний фітнес-центр на дикий тренажерний парк у Гідропарку

Володимир Самсоненко поміняв розкішний фітнес-центр на дикий тренажерний парк у Гідропарку

Спочатку кожен з них пробує сам, і лише переконавшись що снаряд безпечний пускає "качатись" Каріну. Коментувати свої стосунки з Кариною Володимир поки що відмовляється.

Нагадаємо, влітку світська тусовка пліткувала щодо його роману з "Місіс Україна 2013" Богданою Назаровою. Вони постійно викладали в соціальних мережах спільні фотографії і дякували один одному за гарно проведені ночі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація