Підліток пограбував банк, як в GTA

Підліток пограбував банк, як в GTA

Школяр пограбував банк, як в GTA 5.

Хлопця здала поліції рідна матір.

У Великобританії 15-річний школяр з Ліверпуля пограбував банк, як в комп'ютерній грі Grand Theft Auto 5.

Як повідомляє The Daily Mail, мама хлопця пішла по магазинах, коли він натягнув на очі капюшон і попрямував у банк. Він підготувався заздалегідь і поклав у кишеню іграшковий пістолет.

"Не роби дурниць. Я щойно вийшов з в'язниці, відсидівши 5 років. Я не жартую", - сказав школяр касирові і жестом показав, що в його кишені зброя.

Касир спакував гроші і додав до них капсулу з фарбою, яка розтеклася по купюрах, щойно грабіжник вийшов з банку. Всього він виніс з собою 2 тисячі фунтів стерлінгів.

Того ж вечора мама хлопця знайшла в нього в кімнаті пофарбовані гроші та іграшковий пістолет. Після цього вона викликала поліцію і розповіла, що її син, схоже, пограбував банк.

"Вона сказала, що здала сина поліції тому, що його дуже любить. Хлопець наробив дурниць і вона боялася, що він піде далі з цим досвідом", - розповів прокурор Кім Егертон.

Розглядаючи справу проти школяра, суддя Аян Ломакс зазначив, що дії хлопця були дуже чітко спланованими і нагадують йому гру GTA 5, яка вийшла нещодавно.

Однак мама школяра запевнила, що її син не грає в комп'ютерні ігри і навіть не дивиться телепрограми, в яких показують сцени насилля.

15-річного грабіжника засудили до 3 років і 4 місяців у виправній колонії для підлітків.

Нагадаємо, що GTA V побила рекорд в ігровому світі і заробила вже понад мільярд доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація