У США зірвали джекпот на 291 мільйон доларів

У США зірвали джекпот на 291 мільйон доларів

У США зірвали джекпот на 291 мільйон доларів

Брати Боб і Джеймс Стокласи / Фото: Patch.com

Після відрахування податків кожен із переможців на руки отримає близько 64 мільйонів.

У США зірвали найбільший джекпот у лотерею за останні два місяці в розмірі 291 млн доларів. Щоправда, попередній був у п'ять із половиною разів більшим – у січні виграш становив 1 млрд 586 млн доларів (лотерея Powerball).

Цього разу джекпот у лотереї Florida Lottery розділять на трьох людей – після відрахування податків кожен на руки отримає по 63 млн 823 тис. доларів. Виграшні номери – 12, 13, 44, 52,62 і додаткова кулька 06. Про це пише Patch.com.

Один із переможців – 67-річний Джеймс Стоклас із міста Бетдлехем у штаті Пенсільванія. Квиток він купив у Флориді, коли перебував там у відпустці. Про виграш дізнався, коли вже повернувся додому. Згадує, що традиційно вранці зайшов поснідати та випити каву в місцеве кафе. Почав на телефоні проглядати свіжі новини, побачив новину про зірваний джекпот, перевірив цифри. Новина про перемогу настільки його збадьорила, що в той ранок оплатив замовлення всім відвідувачам кафе. Його брат Боб також виграв у лотерею, проте дуже скромну суму – всього 7 доларів.

Ще один власник джекпоту – власник бізнесу Баррі Бартаковіч із міста Геллертаун у штаті Пенсільванія. Третім переможцем стала жінка, яка не захотіла публічно розголошувати своє ім'я.

Нагадаємо, нещодавно 90-річна американка віддала виграні в лотереї 43 млн доларів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація