Клінтон стурбована втручанням РФ в процес виборів в США

Клінтон стурбована втручанням РФ в процес виборів в США

Фото: Reuters

У нас ніколи не було такого, щоб кандидат від однієї з основних партій закликав росіян ще більше займатися хакерством, - Клінтон.

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон висловила заклопотаність з приводу "достовірних даних про російське втручання у процес виборів і звинуватила суперника-республіканця Дональда Трампа в "зацикленості на диктаторах", до яких вона віднесла і президента Росії Володимира Путіна.

Про це пише Reuters.

Клінтон заявила, що і демократи, і республіканці повинні бути стурбовані поведінкою Росії.

"У нас ніколи не було такого, щоб іноземні сили втручалися у виборчий процес. У нас ніколи не було такого, щоб кандидат від однієї з основних партій закликав росіян ще більше займатися хакерством", — сказала вона.

Тим часом розгорається скандал навколо листування Клінтон, коли вона була держсекретарем. У понеділок, 22 серпня, окружний суддя за підсумками слухань наказав Держдепартаменту США підготувати до можливої публікації ще 14900 електронних листів Гілларі Клінтон та вкладень в них, які ФБР виявило, розслідуючи використання екс-держсекретарем приватного поштового сервера.

ФБР США закликає виборчі штаби перевірити бази даних на можливість нападу хакерів

ФБР США закликає виборчі штаби перевірити бази даних на можливість нападу хакерів

Повʼязані теми:

Наступна публікація