Стала відома дата проведення "прямої лінії" з Путіним - ЗМІ

Стала відома дата проведення "прямої лінії" з Путіним - ЗМІ

Фото: Reuters

Підготовка ведеться вже кілька тижнів.

Традиційна "пряма лінія" з президентом РФ Володимиром Путіним може відбутися 15 червня.

Про це розповіли джерела РБК.

У цьому році вона відбудеться на два місяці пізніше, ніж зазвичай.

Прес-секретар президента Дмитро Пєсков заявив, що не може ні підтвердити, ні спростувати цю дату.

Підготовка ведеться вже кілька тижнів; зокрема, йде підбір громадян, які будуть запрошені в студію, де президент відповість на питання, сказали два співрозмовники, близькі до Кремля. Джерело на одному з федеральних каналів додав, що триває планування, з яких регіонів буде здійснюватися пряме включення з участю громадян. Імовірно, включення будуть з регіону Байкалу і Калінінградської області, зазначив співрозмовник.

Про те, що пряма лінія в цьому році відбудеться не у квітні, як це було в останні кілька років, а буде перенесена, наприкінці березня заявляв Песков.

Пізніше ЗМІ повідомили, що спілкування Путіна з громадянами може бути приурочено до одного із свят — Дня Росії (12 червня) або Дня захисту дітей (1 червня). Перенесення прямої лінії пов'язали з небажанням президента говорити про протестні акції, які відбулися в країні 26 березня.

"Пряма лінія" президента проводиться з 2001 року.

В останні роки вона проходить у московському Гостиному дворі. Путін відповідає на запитання запрошених у студію, дзвінки та СМС-повідомлення на гарячу лінію, також під час заходу проходять прямі включення з різних регіонів країни.

Повʼязані теми:

Наступна публікація