Трамп привітав дружину з днем народження твітом

Трамп привітав дружину з днем народження твітом

Фото: Reuters

Президент США також додав їхнє спільне фото зі своєї інавгурації.

Президент США Дональд Трамп вирішив привітати свою дружину Меланію із днем народження за допомогою соціальної мережі Twitter.

Відповідний пост він розмістив у своєму Twitter.

"З Днем народження нашу першу леді США, Меланію", - написав президент.

Також Трамп додав до свого твіту фотографію, на якій він зображений разом із дружиною під час їхньої ходи вулицями Вашингтона в день інавгурації.

На фотографії також написане привітання "З Днем народження нашу першу леді, Меланію" та сьогоднішня дата.

Нагадаємо, сьогодні першій леді США виповнюється 47 років. Меланія Трамп народилася в Словенії. Вона поступила в Люблінський університет на спеціальність "Архітектура і дизайн". Після першого курсу Меланія кинула навчання і переїхала в Мілан.

Модельну кар'єру вона розпочала в 16 років, підписавши контракт з модельним агентством. У Мілані вона брала участі в модних показах.

У 1999 році вона познайомилася з майбутнім чоловіком Дональдом Трампом. Їхні стосунки стали міцнішими, коли Меланія стала професійною моделлю і почала виступати в Нью-Йорку. Перша леді говорить на п'яти мовах: на словенському, сербською, англійською, французькою та німецькою.

У Меланії є свій бізнес - лінія ювелірних прикрас і годинників. У 2013 році вона доповнила бізнес лінією по догляду за шкірою (кошти на основі ікри, "імпортованої з осетрової ферми на півдні Франції"). 

У Інтернеті активно обговорюють стосунки у сім'ї новообраного президента США

У Інтернеті активно обговорюють стосунки у сім'ї новообраного президента США

Повʼязані теми:

Наступна публікація