Жириновський під час передвиборчих дебатів обізвав Собчак словом "бл*дь"

Жириновський під час передвиборчих дебатів обізвав Собчак словом "бл*дь"

Фото: УНІАН

Вона вилила на нього склянку води.

Голова російської партії ЛДПР Володимир Жириновський вилаяв нецензурною лайкою журналістку Ксенію Собчак під час запису передвиборних дебатів на каналі "Россия 1" 28 лютого.

Він втрутився у виступ ще одного кандидата — Сергія Бабуріна. Собчак закликала його до спокою, однак скандальний політик назвав її "дурепою".

"З вулиці не треба сюди приводити базарних дівок. Бруд це все. "Дом-2" — це там розпуста. Хай заткнеться", — сказав Жириновський. У відповідь Собчак зазначила: "Учасники "Дому-2" поводяться пристойніше, ніж ви".

Жириновський продовжив обзивати Собчак, після чого вона вилила на політика склянку води.

Він зажадав від ведучого Володимира Соловйова "затулити їй рот" і обізвав Собчак словом "бл*дь". Кандидат у президенти обурилася і запитала: "Ви правда вважаєте, що чоловік може так розмовляти з жінкою?"

Нагадаємо, за крісло глави РФ борються вісім кандидатів: Сергій Бабурін (Російський загальнонародний союз), Павло Грудінін (КПРФ), Володимир Жириновський (ЛДПР), Володимир Путін (самовисуванець), Ксенія Собчак ( "Громадянська ініціатива"), Максим Сурайкін ( "Комуністи Росії"), Борис Тітов ( "Партія зростання"), Григорій Явлінський ( "Яблуко").

Вибори президента Росії відбудуться 18 березня цього року – у день, коли після так званого референдуму Путін "приєднав" Крим до РФ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація