У Криму леви з'ясовують стосунки

У Криму леви з'ясовують стосунки

Леви спокійно розгулюють територією сафарі-парку

Тварини отримали частину волі

Понад 30 хижаків випустили з кліток у білогірському "Сафарі-парку". Зиму леви провели у вольєрах – кожен прайд окремо. Тварини встигли відвикнути один від одного та забути, де чиє місце за ієрархічними сходами. Тож, розподілену торік величезну територію, їм доведеться ділити заново. А тут без бійок — ніяк, — йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Читайте також: Леви в київському звіринці залюбки слухають україномовні лекції з економіки АПК

Леви поміж собою будуть доводити, хто головний. Дипломатія тут не в пошані, переможе найсильніший. Молоді леви будуть змагатися із ветеранами. Такі сутички є дуже жорстокими. У минулому році у парку загинуло 2 левів. Молоді самиці теж з'ясовують стосунки.

Читайте також: Українець проведе рік за ґратами із левами, якщо меценати "скинуться" на притулок для царів звірів

Найхитріші, тим часом, квапляться помітити територію. Навіть святковим бенкетом із півтонною м'яса зацікавилися лише одиниці. Бійки левів за лідерство - ще одна втіха відвідувачам. Правила розподілу території на волі у звичайних зоопарках не побачиш. Відвідувачі кажуть, що це страшно, але цікаво. Бійки триватимуть ще 2-3 доби, кажуть у звіринці. Аж поки кілька левових прайдів не розподілять 20 гектарів території сафарі-парку.

Кореспондент ТСН Наталя Сафіханова

У Білогірському сафарі-парку левів випустили на волю

У Білогірському сафарі-парку левів випустили на волю

Повʼязані теми:

Наступна публікація