BONUS – новий журнал для стильних чоловіків Новини компаній

BONUS – новий журнал для стильних чоловіків

На інформаційну арену України вийшов новий чоловічий журнал. BONUS став першим інтернет-виданням для чоловіків, яким не байдужий власний стиль.

В сучасному суспільстві сильна половина людства активно слідкує за своїм зовнішнім виглядом та модою. І хоч до України модні тенденції доходять із запізненням, все ж ця тема стає щораз актуальнішою.

Саме для цього за європейським зразком був створений журнал BONUS, який став оригінальним українським онлайн-майданчиком для чоловіків.  "Цікавий та унікальний контент, якого Ви не зустрінете більше в жодному інтернет- виданні України. Статті – корисні чоловікам, які цікавляться стилем, модою та  різноманітними новинками. Теми, які важливі для чоловіків", – розповідає про специфіку журналу  BONUS  його головний редактор та засновник Назарій Терлецький.

"Подібний журнал в Україні був просто необхідним. Адже чоловікам досі не було де почитати про те, як краще виглядати та доглядати за собою. Ми є виданням нового формату і будемо цікаві справжнім джентльменам", – додав Назарій.

Справді, в журналі BONUS можемо побачити рубрики присвячені моді, стилю та догляду. Одною з цікавих тем є "Стиль життя", в якій є можливість почитати про сучасні автомобілі, розкішні яхти, подорожі та новинки техніки.

Кожен чоловік, перейшовши за адресою http://www.bonus.net.ua, знайде саме той контент, який йому найважливіший. А так як журнал оновлюється кожного дня, інформація завжди буде актуальною.

Наступна публікація