Курячий паштет

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Такий м’ясний паштет стане ідеальною закускою не тільки до святкового столу, але і чудово доповнить ваше повсякденне меню.

Я не перестаю повторювати, наскільки я люблю різні паштети. Найчастіше готую їх з печінки, а ось сьогодні вирішив приготувати курячий паштет з овочами, вином і маслом.

Я вважаю, що такий м’ясний паштет стане ідеальною закускою не тільки до святкового столу, але і чудово доповнить ваше повсякденне меню. Адже баночку з таким паштетом можна легко захопити в офіс і насолоджуватися його божественним смаком в перерві між роботою на заздрість всім оточуючим.

Час підготовки — 15 хвилин.

Час приготування — 35 хвилин.

Вам знадобиться:

  • стегно куряче — 800 г;
  • паприка — 1 ч. л.;
  • лимонний сік — 2 ст. л.;
  • цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • часник — 2 зубчика;
  • вершкове масло — 70 г;
  • рослинна олія — 2 ст. л.;
  • біле сухе вино — 50-80 мл;
  • волоські горіхи — 30 г;
  • сіль та перець за смаком.

Приготування:

1. Курячі стегна (800 г) посоліть, посипте паприкою і збризніть 1 ст. л. соку лимона. Запікайте в духовці за температури 180 градусів протягом 25 хвилин до готовності. Дістаньте з духовки і дайте охолонути.

Курячий паштет, для блогів_1
klopotenko.com

2. Цибулю почистіть поріжте середнім кубиком. Моркву поріжте дрібними кубиками, а часник дрібно порубіть. Посмажте овочі на пательні в суміші рослинної олії (2 ст. л.) та вершкового (20 г) масла протягом 10 хвилин на маленькому вогні, поки вони не стануть м'якими.

Курячий паштет, для блогів_2
klopotenko.com

3. Куряче м'ясо відокремте від кістки і наріжте великими шматками. Відправте на пательню до овочів. Додайте біле вино і дайте йому добре впаруватися.

Курячий паштет, для блогів_3
klopotenko.com

4. Перекладіть вміст пательні до чаші блендера або миску, додайте 50 г вершкового масла, 30 г волоських горіхів і сік лимона. Перебийте все в однорідну масу за допомогою блендера.

Курячий паштет, для блогів_4
klopotenko.com

5. Готовий паштет можна їсти одразу, а можна перекласти до невеликої ємності та відправити до холодильника, щоб він трохи захолов.

Курячий паштет, для блогів_5
klopotenko.com

Готувати — це просто!

Більше рецептів на klopotenko.com, а також в ефірі Cніданку з 1+1 і Сніданок. Вихідний

Залиште свій коментар

Вибір редакції